Samsung komt met 128GB geheugen voor goedkopere smartphones

Samsung heeft bekend gemaakt dat het 128GB opslaggeheugen heeft ontwikkeld voor goedkopere smartphones. Samsung wil in de toekomst smartphones in het midden segment uitrusten met het grotere geheugen.

De fabrikant laat via haar blog weten dat het nieuwe type geheugen binnenkort naar goedkopere smartphones gaat komen. Samsung laat weten dat het 128GB aan opslaggeheugen speciaal voor goedkopere smartphones heeft ontwikkeld omdat de vraag naar hogere opslag steeds sterker groeit.

Het geheugen is wel trager dan het opslaggeheugen dat bijvoorbeeld in de Galaxy S6 van Samsung zit. Desondanks maakt Samsung het wel mogelijk om een goedkoper toestel met meer opslaggeheugen in de toekomst te kopen. Toestellen van rond de 300 euro zullen waarschijnlijk dit type geheugen dit najaar mee gaan krijgen van Samsung. De fabrikant heeft nog geen toestel er mee aangekondigd.

Samsung 128GB geheugen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Quasimodo -

  "Het geheugen is wel trager dan het opslaggeheugen dat bijvoorbeeld in de Galaxy S6 van Samsung zit."

  Dat geheugen is dan ook het snelste geheugen wat momenteel verkrijgbaar is in een smartphone. Wat ik interessant vind om te weten is hoe de snelheid zich verhoudt met bijvoorbeeld een sdcard.

  1. Danijel -

   Ik denk dat het überhaupt in de praktijk weinig uit maakt. Je kunt mij niet vertellen dat je toestel beduidend langzamer is door het geheugen.

   1. Quasimodo -

    Bij laden van grote apps, bijvoorbeeld games kan het best wat uitmaken. Hoe erg iemand dat ervaart is natuurlijk een ander verhaal.
    Alle componenten bij elkaar maakt toch wel dat het toestel beduidend sneller aan kan voelen. En dat maakt van een toestel een top toestel 😉

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters