Samsung komt met allerdunste Android-telefoon

Samsung komt met een nieuwe loot aan de Galaxy S-stam: de Infuse 4G. Het belooft de allerdunste Androidtelefoon te worden die er bestaat, en het toestel heeft een bijzonder groot scherm: 4,5 inch.

samsung infuse 4g

De Infuse blijft toch een telefoon, geen kleine tablet, en voelt vooral vanwege de platheid ook zo aan. Het scherm is niet alleen vanwege de omvang bijzonder. Het belooft een zeer pixelrijk display te worden, genaamd Super Amoled Plus. Het scherm zou vijftig procent meer sub-pixels bezitten om een goed contrast en leesbaarheid in zonlicht te garanderen. Het toestel zelf is slechts 9 millimeter dik volgens Samsung.

Dan onder de motorkap. Het toestel heeft een 8 megapixel camera achter en een 1.3 megapixel exemplaar voor. De processor is uit de eigen Samsung-stal, een Hummingbird 1.2 Ghz single-core. Het toestel is geschikt voor HSPA+ netwerken en geen LTE, waar de meeste telefoonmakers juist wel op lijken te gokken.

Engadget mocht een tijdje met een dummy spelen op de CES-beurs in Las Vegas. De Engadget-reviewers vonden het zeer prettig aanvoelen, beter dan de huidige Galaxy S die ook volgens ons teveel is opgebouwd van goedkoop aanvoelend plastic. De achterkant van deze Infuse is voorzien van een smaakvolle textuur waar Engadget erg tevreden over was. Maar de telefoongekken van de populaire gadgetsite werd wel verteld dat die achterkant nog niet definitief is.

Wat de software betreft kon er, omdat er alleen een dummy was, niet veel worden verteld, maar het lijkt erop dat het toestel op Android 2.2 Froyo gaat lopen met een updatemogelijkheid naar Gingerbread. Daar zal Samsung de eigen TouchWiz-skin waarschijnlijk overheen doen.

Bron: engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters