Samsung komt met de B5722 en de C6112 DuoSim

Samsung heeft twee nieuwe telefoons aangekondigd die beide twee simkaarten kunnen slikken. De Samsung C6112 DuoSim en de Samsung B5722 DuoSim zullen voor het eind van het jaar verkrijgbaar zijn.

Samsung heeft wederom twee nieuwe modellen voor de markt klaarstaan. Volgens Mobile-Review zal de producent binnenkort met twee nieuwe DualSim-telefoons gaan komen. De eerste telefoon lijkt verdacht veel op de Corby of de Marvel en zal door het leven gaan als de B5722 DuoSim. Het toestel kan zoals gezegd twee simkaarten slikken waarvan de eerste simkaart in triband modus kan werken en de tweede in dualband. Verder is er op de B5722 een 2,8inch touchscreen te vinden en daarnaast zit er hetzelfde TouchWiz Lite 1.0 OS op het toestel dat ook op de Corby terug te vinden is. Samsung weet verder te melden dat er Bluetooth, een FM-Radio en een 3,2-megapixelcamera op het toestel aanwezig zijn. Ook kun je het geheugen uitbreiden door middel van een Micro-SD-kaart.

De B5722 DuoSim zal eind dit jaar in de winkels moeten liggen voor een nog onbekende prijs. Onduidelijk is of dit toestel ook naar Nederland zal gaan komen maar naar verwachting zal dat niet het geval zijn.

Samsung B5722

 

Samsung B5722

 

De Samsung C6612 wordt een wat simpele slider van Samsung die nagenoeg over de zelfde specificaties beschikt als zijn touchscreen neef. Het toestel beschikt dan ook over een 2.4-inch scherm, radio, Bluetooth en een bied daarnaast ruimte voor een Micro-SD kaart. Verder is er op het toestel een 2-megapixelcamera te vinden en ook dit toestel bied ruimte voor twee simkaarten waarvan de helft alleen op een dual-band netwerk werkt. Ook voor dit toestel zijn geen prijzen bekend gemaakt en naar verwachting zal het toestel alleen in Oost-Europa gaan uitkomen later dit jaar.

Samsung B5722

 

Samsung B5722

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters