Samsung komt met de Galaxy Gio en Galaxy Mini

Samsung heeft vandaag als aanvulling op de gisteren aangekondigde Galaxy Ace twee nieuwe Galaxy’s aangekondigd. De drie toestellen vormen samen de Galaxy-familie en hebben een interessante prijs mee gekregen van de fabrikant.

Samsung Galaxy Gio

De eerste telefoon, die vlak onder de Ace gepositioneerd gaat worden, is de Galaxy Gio. Het toestel ontleent zijn naam aan het Italiaanse word voor ‘juweel’ en is dan ook vooral gericht op design. De specificaties van het toestel omvatten onder andere een 3,2″-touchscreen met HVGA-resolutie, dat toegang geeft tot Samsung’s TouchWiz-interface. Ook deze telefoon draait net als de andere Galaxy-smartphones op Android 2.2. Ook Wifi, Bluetooth en UMTS is in het toestel verwerkt waarmee het een complete smartphone wordt.

De Galaxy Gio zal in april op de markt komen met een adviesprijs van €250. De smartphone zal vooralsnog alleen in het zwart op de markt gaan komen.

Samsung Galaxy Gio

 

Samsung Galaxy Gio

 

Samsung Galaxy Mini

De tweede telefoon die Samsung aankondigde is voor het instapsegment bedoeld met een adviesprijs van €200. Hij heet de Galaxy Mini en draait eveneens op Android Froyo. De telefoon wordt aangedreven door een 600MHz-processor. Ook bij de Galaxy Mini kijk je op de TouchWiz-interface via een 3,2″ HVGA-scherm. Ook hier is weer Bluetooth, UMTS, Wifi en een micro-SD kaart aanwezig om het tot een volwaardige smartphone te schoppen. De camera van de mini is 3.2-megapixels.

De telefoon wordt in februari in de winkels verwacht. De smartphone zal in het wit op de markt gaan komen en in het zwart.

Samsung Galaxy Gio

 

Samsung Galaxy Gio

 

Bron: Samsung

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters