Samsung komt met de Galaxy Tab 10.1v en de Galaxy Tab 10.1 naar Nederland

Samsung heeft tijdens haar dealershow aangekondigd dat het twee varianten van de Galaxy Tab 10.1 zal gaan voeren in Nederland. De Galaxy Tab 10.1v zal alleen via Vodafone beschikbaar zijn, en de nieuwe variant, de Galaxy Tab 10.1, zal in de rest van de markt gevoerd gaan worden.

Samsung heeft tijdens haar jaarlijkse dealershow in Amsterdam bekend gemaakt dat het twee versies van de nieuwe Galaxy Tab 10.1 zal gaan voeren in Nederland. Volgens Geert Mol, Marketing Manager Telecom bij Samsung Nederland, zal allereerst de Galaxy Tab 10.1v bij Vodafone uitgerold gaan worden, en even later de nieuwe variant, de Galaxy Tab 10.1.

De eerste Galaxy Tab 10.1 werd aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona afgelopen februari. Deze variant heeft er nu een klein V’tje bij gekregen in de naam en kenmerkt zich door de 8-megapixelcamera en is een paar millimeter dikker dan de nieuwe variant. De nieuwe Galaxy Tab 10.1 werd afgelopen week door Samsung aangekondigd en gaat door het leven als de dunste tablet tot nog toe, maar moet het weer wel doen met een 3-megapixelcamera aan de achterkant. Een andere grote verandering, is dat Samsung nu wel een aangepaste vorm van haar TouchWiz UI op de tablet heeft gezet, iets dat de Galaxy Tab 10.1v niet mee zal gaan krijgen, aldus Mol.

Mol wist ook officieel bekend te maken dat de Galaxy Tab 10.1v een retail prijs van 599 euro mee zal gaan krijgen in Nederland. De Galaxy Tab 10.1v zal aan het begin van de zomer in de verkoop gaan, terwijl de Galaxy Tab 10.1 wat later zal gaan komen.

Samsung Galaxy Tab 10.1

 

Samsung Galaxy Tab 10.1v

 

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters