Samsung komt met de i8520 projector-phone

Samsung zal op het Mobile World Congress dit jaar niet alleen de S8500 Wave en twee nieuwe Monte’s laten zien, maar zal ook nog een aantal andere telefoons laten zien. Één daarvan is de Samsung i8520, een full-touch projector-phone.

Samsung i8520

Samsung heeft op het Mobile World Congress niet alleen twee nieuwe Monte’s en de Samsung S8500 Wave aangekondigd, maar kwam onder andere ook nog met een nieuwe telefoon. Het gaat om de Samsung i8520, die uitgerust is met Android 2.1 en daarnaast een pico-projector heeft. Het toestel is dan ook vooral toegespitst op deze projector, met een speciale ‘Projector UI’. Dit is echter niet het enige dat de telefoon te bieden heeft, zo heeft de telefoon ook een 8-megapixelcamera en 720p HD-video-opname. Daarnaast zijn alle high-end features, zoals aGPS, Wi-Fi en social-networking-services.

Hoewel het toestel wel door Samsung officieel gemaakt is, is het OS van de telefoon nog niet bekend. De ‘i’ in de productcode wijst op een smartphone en Engadget meldt dat het toestel Android 2.1 zal hebben wat ook te zien is aan de Market-applicatie op de foto. Samsung zal het toestel vandaag ongetwijfeld om de stand hebben staan zodat wij er even mee kunnen spelen.

Samsung i8520

 

Samsung i8520

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters