Samsung komt met de I8910 HD Gold Edition

Samsung heeft een nieuwe variant van zijn Symbian-telefoon I8910 aangekondigd. De nieuwe variant gaat door het leven als de Samsung I8910 HD Gold Edition en dit betekent dat er een 24 karaat gouden rand om het toestel heen is gedrapeerd.

Samsung is weer in hoog tempo nieuwe toestellen aan het ontwerpen en produceren. Zelfs concurrenten als LG en Nokia hebben het maar wat lastig om deze Koreaan bij te benen en van een korte pauze lijkt Samsung niet gediend te zijn. De nummer twee van de wereld op de mobiele markt heeft na de aankondiging van gisteren wederom een nieuwe telefoon op de planken staan. Deze keer gaat het om een variant van de ondergewaardeerde I8910 HD van Samsung die nu in een gouden uitvoering de markt zal gaan bereiken. Het toestel zal nu met twee nieuwe kleuren te bewonderen zijn te weten Champagne Gold en Luxury Brown. Beide kleuren zijn voorzien van een 24-karaat gouden rand op het toestel heen waardoor het toestel een exclusieve lading met zich mee zal krijgen. Het toestel zal daarnaast ook een exclusief accessoirepakket krijgen waarin onder andere een lederen tasje, een tv-out-kabel en een goudkleurige cradle voor op het bureau terug te vinden zijn.

De specificaties van het toestel zijn exact gelijk aan die van de normale I8910 HD. Deze gouden Samsung zal vooralsnog alleen naar Duitsland, Singapore en het Midden-Oosten gaan komen volgens Samsung. Prijzen van dit klompje goud zijn nog onbekend. Onze review van de I8910 HD kun je hier terug lezen.

Samsung I8910 HD Gold Edition

 

Samsung I8910 HD Gold Edition

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. tremor -

    Tja, als ze alleen maar tijd hebben om nieuwe toestellen te maken en vervolgens geen support meer leveren.
    Dan vraag je je af of je wel een Samsung GSM zou moeten aanschaffen.

  2. Kevin -

    Goeie actie van samsung. Echter je kan de buitenkant nog zo mooi maken. Maar als de software op het toestel ruk is, wordt het een lastig verhaal. Vraag mister Samsung: Wanneer komt er voor Nederland nou een fatsoenlijk firmware upate, zodat het toestel eindelijk doet waarmee wordt geadverteerd. I8910 sinds mei in mijn bezit. Sinds dien is er maar een minor firmware geweest. Dus nooit meer een samsung toestel. En voor Italy heet samsung wel al meerdere officiele software updates vrijgegeven.

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters