Samsung komt met de I8910 HD Gold Edition

Samsung heeft een nieuwe variant van zijn Symbian-telefoon I8910 aangekondigd. De nieuwe variant gaat door het leven als de Samsung I8910 HD Gold Edition en dit betekent dat er een 24 karaat gouden rand om het toestel heen is gedrapeerd.

Samsung is weer in hoog tempo nieuwe toestellen aan het ontwerpen en produceren. Zelfs concurrenten als LG en Nokia hebben het maar wat lastig om deze Koreaan bij te benen en van een korte pauze lijkt Samsung niet gediend te zijn. De nummer twee van de wereld op de mobiele markt heeft na de aankondiging van gisteren wederom een nieuwe telefoon op de planken staan. Deze keer gaat het om een variant van de ondergewaardeerde I8910 HD van Samsung die nu in een gouden uitvoering de markt zal gaan bereiken. Het toestel zal nu met twee nieuwe kleuren te bewonderen zijn te weten Champagne Gold en Luxury Brown. Beide kleuren zijn voorzien van een 24-karaat gouden rand op het toestel heen waardoor het toestel een exclusieve lading met zich mee zal krijgen. Het toestel zal daarnaast ook een exclusief accessoirepakket krijgen waarin onder andere een lederen tasje, een tv-out-kabel en een goudkleurige cradle voor op het bureau terug te vinden zijn.

De specificaties van het toestel zijn exact gelijk aan die van de normale I8910 HD. Deze gouden Samsung zal vooralsnog alleen naar Duitsland, Singapore en het Midden-Oosten gaan komen volgens Samsung. Prijzen van dit klompje goud zijn nog onbekend. Onze review van de I8910 HD kun je hier terug lezen.

Samsung I8910 HD Gold Edition

 

Samsung I8910 HD Gold Edition

 

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters