Samsung komt met de I8910 HD Gold Edition

Samsung heeft een nieuwe variant van zijn Symbian-telefoon I8910 aangekondigd. De nieuwe variant gaat door het leven als de Samsung I8910 HD Gold Edition en dit betekent dat er een 24 karaat gouden rand om het toestel heen is gedrapeerd.

Samsung is weer in hoog tempo nieuwe toestellen aan het ontwerpen en produceren. Zelfs concurrenten als LG en Nokia hebben het maar wat lastig om deze Koreaan bij te benen en van een korte pauze lijkt Samsung niet gediend te zijn. De nummer twee van de wereld op de mobiele markt heeft na de aankondiging van gisteren wederom een nieuwe telefoon op de planken staan. Deze keer gaat het om een variant van de ondergewaardeerde I8910 HD van Samsung die nu in een gouden uitvoering de markt zal gaan bereiken. Het toestel zal nu met twee nieuwe kleuren te bewonderen zijn te weten Champagne Gold en Luxury Brown. Beide kleuren zijn voorzien van een 24-karaat gouden rand op het toestel heen waardoor het toestel een exclusieve lading met zich mee zal krijgen. Het toestel zal daarnaast ook een exclusief accessoirepakket krijgen waarin onder andere een lederen tasje, een tv-out-kabel en een goudkleurige cradle voor op het bureau terug te vinden zijn.

De specificaties van het toestel zijn exact gelijk aan die van de normale I8910 HD. Deze gouden Samsung zal vooralsnog alleen naar Duitsland, Singapore en het Midden-Oosten gaan komen volgens Samsung. Prijzen van dit klompje goud zijn nog onbekend. Onze review van de I8910 HD kun je hier terug lezen.

Samsung I8910 HD Gold Edition

 

Samsung I8910 HD Gold Edition

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. tremor -

    Tja, als ze alleen maar tijd hebben om nieuwe toestellen te maken en vervolgens geen support meer leveren.
    Dan vraag je je af of je wel een Samsung GSM zou moeten aanschaffen.

  2. Kevin -

    Goeie actie van samsung. Echter je kan de buitenkant nog zo mooi maken. Maar als de software op het toestel ruk is, wordt het een lastig verhaal. Vraag mister Samsung: Wanneer komt er voor Nederland nou een fatsoenlijk firmware upate, zodat het toestel eindelijk doet waarmee wordt geadverteerd. I8910 sinds mei in mijn bezit. Sinds dien is er maar een minor firmware geweest. Dus nooit meer een samsung toestel. En voor Italy heet samsung wel al meerdere officiele software updates vrijgegeven.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters