Samsung komt met de Samsung Diva-serie tijdens de Amsterdam Fashion Week

Samsung heeft tijdens de laatste show van de Amsterdam Fashion Week haar nieuwe Ladyphones gelanceerd genaamd de Diva-serie. De Samsung Diva en de Diva Folder gaan beiden 250 euro kosten en zullen binnenkort in de winkels te vinden zijn.

Tijdens de laatste show van de Amsterdam Fashion Week wist Samsung de show van Bibi van der Velden om te toveren tot een eigen feestje met de introductie van de nieuwe Ladyphones van Samsung. De producent had kort voor de mode-show van Bibi een introductie geregeld waarin uiteraard topmodel Yfke Sturm naar binnen werd gebracht door vier mannen als een Diva. Sturm is al geruime tijd het boegbeeld voor Samsung als het gaat om de Ladyphone-collectie en het model wist ook deze keer de S7070 en de S5150 als een ware Diva te presenteren.

Tijdens de presentatie van de nieuwe Diva-serie van Samsung werd tassenontwerper Omar Munie naar voren gehaald die voor verschillende BN’ers tassen had gemaakt en deze overhandigde aan de dames. Uiteraard waren de dames bijzonder te spreken over hun nieuwe tas én telefoon. Munie heeft voor de telefoons ook een extra hanger ontworpen die consumenten er gratis bij krijgen van Samsung bij aanschaf van de Diva 7070 of S5150.

Samsung Diva launch

 

Samsung Diva launch

 

Samsung Diva launch

 

Uiteraard stond na de aankondiging van de Diva-serie de modeshow van Bibi centraal die erg indrukwekkend was. Ook Yfke liep in deze show mee op het laatst en wist de show samen met Bibi af te sluiten. De telefoons van Samsung stonden ook hier weer centraal om zo menig vrouwenhart te kunnen veroveren. Samsung wist nog te vertellen dat beide modellen van nieuwe Diva-collectie los 249 euro zullen gaan kosten en eind deze maand verkrijgbaar zullen zijn. Onze eerste ervaring met de Samsung Diva’s kun je er hier op na lezen.

Samsung Diva launch

 

Samsung Diva S7070

 

Samsung Diva S7070

 

Samsung Diva S7070

 

Samsung Diva S7070

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters