'Samsung komt met een 16-megapixel Android-camera'

Er gaan geruchten dat fabrikant Samsung met een eigen Android-camera op de proppen zal gaan komen. Het toestel zal het scherm van de Galaxy S III mee gaan krijgen met daarop een 16-megapixel sensor.

Het gerucht is afkomstig van GSM Arena. De bron claimt zijn informatie van een andere bron vernomen te hebben die in het verleden al eens betrouwbare informatie aan de site gegeven heeft. Het lijkt er dan ook op dat Samsung met een eigen concurrent bezig is voor de onlangs aangekondigde Nikon Coolpix S800c Android-camera.

Volgens de bron zal de camera veel specificaties overnemen van de Galaxy S III van Samsung. Zo zal het 4.7-inch Super Amoled HD scherm in het toestel terug te vinden zijn en ook wordt er melding gemaakt van 3G en Wifi-ondersteuning om zo de foto’s altijd en overal te kunnen delen. Het toestel zal lopen op Android 4.0 en heeft als belangrijkste pluspunt de 16-megapixelcamera die aan de achterkant zal zitten. Er kan niet gebeld worden met het toestel, dus het is gewoon een camera met een groot touchscreen en draaiende op het Android OS.

De camera beschikt over een zoom die tot 10x weet te vergroten. Daarnaast zal het toestel zelf ongeveer twee keer zo dik gaan worden als de huidige Galaxy S III van Samsung. Uiteraard zal er ook een Xenon-flits aanwezig zijn zodat in het donker ook foto’s geschoten kunnen worden.

Het toestel zal volgens de bron de Galaxy S camera gaan heten en hij moet volgende week al bekend gemaakt worden tijdens de IFA-beurs in Berlijn. All About Phones zal bij deze beurs aanwezig zijn om verslag te doen.

Samsung Galaxy S camera

 

tags:
  Android O

  Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

  Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

  Toilet

  Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

  Video OnePlus 5

  OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

  smartphone vergrendeling opties

  Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

  GLASSX

  Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters