Samsung komt met een nieuwe Eco-telefoon genaamd de S5500

Op de IFA heeft Samsung een nieuwe Eco-telefoon tentoongesteld: de S5500 Eco. Het toestel wordt gekenmerkt door zijn diepblauwe kleurtje en alle materialen zijn PVC-vrij en milieuvriendelijk.

Samsung S5500 Eco

Samsung gaat dit jaar helemaal voor groen en om dat goed uit de groene verf te laten komen had de producent op de IFA een stand ingericht die helemaal in het teken stond van groene producten. Samsung had deze keer weer een toestel meegenomen dat vooraf nog niet was aangekondigd, nu overigens nog steeds niet in de vorm van een persbericht, maar wel breed uitgestald was. Het toestel kenmerkt zich vooral door zijn blauwe kleur en het nieuws dat Samsung weer een slider op de markt gaat zetten. Samsung noemt het zelf een compact-slider en klein is het toestel zeker.

Volgens de specificaties zal de S5500 beschikken over een 3-megapixelcamera en UMTS. Daarnaast zit er een scherm van 2,2 inch op het toestel en is het helemaal milieuvriendelijk geproduceerd. Zo zitten er geen PVC’s in het materiaal van het toestel en ook geen broomgassen. Onduidelijk is nog wanneer we de S5500 op de markt kunnen gaan verwachten maar volgens een woordvoerder is het momenteel nog een studiemodel dat begin volgend jaar de markt zou kunnen gaan bereiken.

Samsung S5500 Eco

 

Samsung S5500 Eco

 

Samsung S5500 Eco

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters