Samsung komt met eigen iPhone-kloon

Het Amerikaanse telecombedrijf Sprint Nextel toonde op de Ctia-beurs in Las Vegas een nieuw mobieltje van Samsung. De telefoon zou in juni op de markt moeten komen en dan de concurrentie met de iPhone moeten aangaan.

De Samsung Instinct beschikt over een aanraakgevoelig beeldscherm dat, net als Samsung Anycall Haptic Phone, voelbare feedback geeft wanneer het toestel bediend wordt. De telefoon beschikt, naast het 3,1″-grote touchscreen met een resolutie van 240×432 pixels, over een ingebouwde gps-module en een 2-megapixelcamera. Voor draadloos internet maakt de Instinct gebruik van de 3g-standaard ev-do, zodat het volgens Samsung downloadsnelheden van 1,4Mbps kan halen.

Sprint opent met het toestel de aanval op de iPhone: de telco zou een marketingbudget van 63 miljoen euro hebben gereserveerd om de telefoon als iPhone-killer te kunnen positioneren. De snelle 3g-internettoegang moet, samen met een all-in-abonnement van 99 dollar per maand, de concurrentie met het aanbod van AT&T en Apple mogelijk maken. Het abonnement biedt ongelimiteerd bellen en sms’en en een flatfee data-abonnement. Het ev-do-netwerk geeft de Sprint-abonnee toegang tot onder andere Sprint TV, Sprint Radio en de Music Store. Via deze muziekwinkel kunnen nummers voor 99 dollarcent per stuk worden gedownload, voor de opslag voorziet het apparaat in een microsd-aansluiting.

1207135283 

Bron: Tweakers.net

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters