Samsung komt met haar B7722 dual-Sim telefoon

Samsung heeft een nieuwe dual-Sim telefoon aangekondigd met een touchscreen interface. De B7722 beschikt ook over Wi-Fi en UMTS.

Samsung heeft wederom een nieuw toestel de markt in gegooid. De B7722 is één van de inmiddels vele dual-SIM telefoons van de producent en ook deze keer mag het toestel van een touchscreen genieten. Het toestel beschikt over een 3.2-inch touchscreen en kan verder een enkele keer via het 3G-netwerk verbinden en voor de tweede simkaart geld dat die alleen via GRPS en EDGE online kan gaan. De telefoon beschikt verder over het TouchWiz UI, een 5-megapixelcamera en Wi-Fi. Verder mogen zaken als Bluetooth, FM-Radio en een geheugenslot voor micro-SD er niet op ontbreken. Samsung weet nog te melden dat er 200MB intern geheugen in het toestel zit en een 1200mAh batterij.

De telefoon zou nog deze maand in Europa uit moeten gaan komen en moet rond de 450 euro gaan kosten. Onduidelijk is nog ook Samsung Nederland het toestel van plan is te gaan leveren, iets dat met veel recente dual-sim-toestellen niet gebeurd is.

Samsung B7722 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters