Samsung komt met nieuwe dual-sim telefoon genaamd de Chat 322

Producent Samsung heeft een nieuwe telefoon aangekondigd genaamd de Chat 322. Het toestel is vooral voor de jeugd bedoeld en beschikt over een qwerty-toetsenbord en kan daarnaast twee simkaarten slikken.

Samsung Chat 322

De Koreaan Samsung heeft wederom een nieuwe telefoon aangekondigd in het segment waar het momenteel heer en meester is. Het toestel is bestemd voor het prepaid-segment wat goed te zien is aan de prijs die rond de 100 euro zal zijn. Jammer genoeg is het toestel alleen bedoeld voor Midden-Europa en Azië en er lijkt geen kans te zijn dat het toestel naar West-Europa zal gaan komen. De Chat 322, of officieel de Ch@t 322, zal gaan beschikken over een zogenaamd DUOS UX-interface die refereert naar de dual-sim. Ook zal het toestel standaard Facebook en Twitter-intergratie mee gaan krijgen. De specificaties van het toestel zijn wat schaars aangezien de Chat 322 het moet doen met en 1.3-megapixelcamera, Bluetooth en GPRS. Uiteraard is de tweede simkaart-slot ook erg interessant op dit prijspijl.

De Chat 322 zal rond november in de markt gaan komen in Rusland. Later zal ook Azië en een paar andere landen aan de beurt zijn.

Samsung Chat 322

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters