'Samsung komt met nieuwe premium Galaxy-lijn'

Volgens bronnen van het Koreaanse ET News zou Samsung een nieuwe premium lijn boven de Galaxy S-lijn willen introduceren. De Galaxy F-telefoon zou volgens de geruchten een aluminium behuizing, 16 megapixel-camera en een octacore CPU krijgen. De Galaxy F-telefoon moet volgens de geruchten volgend jaar maart in de winkel liggen.

Momenteel heeft de Koreaanse fabrikant al twee toplijnen, namelijk de Galaxy S- en de Galaxy Note-series. Voorheen kwamen het topmodel van het bedrijf uit in de S-lijn en werden phablets met high end-specificaties bewaard voor de Note-lijn. Volgens de bronnen van het Koreaanse ET News zou de Galaxy F-lijn nog betere specificaties en design krijgen dan de S-lijn.

ET News schrijft dat de schermdiagonaal van de telefoon nog niet bepaald is, het AMOLED scherm zou ergens tussen de 4-inch en de 5.5-inch vallen. Wel schrijft ze dat de telefoon een 16 megapixel-camera met optische stabilisatie krijgt.

Eerder gingen al geruchten over een Samsung-telefoon met een aluminium behuizing. De fabrikant zou een bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van dit soort behuizingen hebben aangesproken en zou begin 2014 een telefoon met een aluminium bouw willen leveren. De Galaxy F-serie wordt in maart 2014 gelanceerd, als we de geruchten mogen geloven.

'Samsung komt met nieuwe premium Galaxy-lijn' samsung hq 

Bron: NU.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Rozbeh AJ -

  Iphone loopt nu al achter! als deze geruchten waar zijn dan kan iphone beter stopen met maken van iphone :D. Iphone is ook niet meer veilig, IOS7 is niet goed beveiligd en touch id is ook gehackt.

  ik hoop dat f serie ook de mogelijkheid krijg om batterij er uit te halen en sd kaart in plaatsen.

  1. Quasimodo -

   HTC heeft die fout ook gemaakt en die verkoopt (erg veel) minder goed. De reden is niet exact bekend maar het zou mij niet verbazen als het ligt aan het ontbreken van vervangbare accu en/of sdcard-slot. Aan de andere kant hebben iPhone kopers er maling aan lijkt het.

   1. Rozbeh AJ -

    ja klopt HTC heeft een groot fout gemaakt ik heb hem zelf ook niet gekocht omdat het niet mogelijk was om sd kaart in te zeten.

    ik vind het wel slim van samsung, note en s versie blijven het zelfde (plastic) en ze brengen een F versie van metal. verkoop blijft het zelfde het kan ook nog hoger gaan.

 2. Quasimodo -

  Met die nieuwe cam-sensor, octacore en alu-behuizing gaan zelfs verstokte iPhone gebruikers zich achter de oren krabben. Voor mij zal de prijs een dooddoener zijn vrees ik.

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters