'Samsung komt met nieuwe premium Galaxy-lijn'

Volgens bronnen van het Koreaanse ET News zou Samsung een nieuwe premium lijn boven de Galaxy S-lijn willen introduceren. De Galaxy F-telefoon zou volgens de geruchten een aluminium behuizing, 16 megapixel-camera en een octacore CPU krijgen. De Galaxy F-telefoon moet volgens de geruchten volgend jaar maart in de winkel liggen.

Momenteel heeft de Koreaanse fabrikant al twee toplijnen, namelijk de Galaxy S- en de Galaxy Note-series. Voorheen kwamen het topmodel van het bedrijf uit in de S-lijn en werden phablets met high end-specificaties bewaard voor de Note-lijn. Volgens de bronnen van het Koreaanse ET News zou de Galaxy F-lijn nog betere specificaties en design krijgen dan de S-lijn.

ET News schrijft dat de schermdiagonaal van de telefoon nog niet bepaald is, het AMOLED scherm zou ergens tussen de 4-inch en de 5.5-inch vallen. Wel schrijft ze dat de telefoon een 16 megapixel-camera met optische stabilisatie krijgt.

Eerder gingen al geruchten over een Samsung-telefoon met een aluminium behuizing. De fabrikant zou een bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van dit soort behuizingen hebben aangesproken en zou begin 2014 een telefoon met een aluminium bouw willen leveren. De Galaxy F-serie wordt in maart 2014 gelanceerd, als we de geruchten mogen geloven.

'Samsung komt met nieuwe premium Galaxy-lijn' samsung hq 

Bron: NU.nl

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters