'Samsung komt met nieuwe premium Galaxy-lijn'

Volgens bronnen van het Koreaanse ET News zou Samsung een nieuwe premium lijn boven de Galaxy S-lijn willen introduceren. De Galaxy F-telefoon zou volgens de geruchten een aluminium behuizing, 16 megapixel-camera en een octacore CPU krijgen. De Galaxy F-telefoon moet volgens de geruchten volgend jaar maart in de winkel liggen.

Momenteel heeft de Koreaanse fabrikant al twee toplijnen, namelijk de Galaxy S- en de Galaxy Note-series. Voorheen kwamen het topmodel van het bedrijf uit in de S-lijn en werden phablets met high end-specificaties bewaard voor de Note-lijn. Volgens de bronnen van het Koreaanse ET News zou de Galaxy F-lijn nog betere specificaties en design krijgen dan de S-lijn.

ET News schrijft dat de schermdiagonaal van de telefoon nog niet bepaald is, het AMOLED scherm zou ergens tussen de 4-inch en de 5.5-inch vallen. Wel schrijft ze dat de telefoon een 16 megapixel-camera met optische stabilisatie krijgt.

Eerder gingen al geruchten over een Samsung-telefoon met een aluminium behuizing. De fabrikant zou een bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van dit soort behuizingen hebben aangesproken en zou begin 2014 een telefoon met een aluminium bouw willen leveren. De Galaxy F-serie wordt in maart 2014 gelanceerd, als we de geruchten mogen geloven.

'Samsung komt met nieuwe premium Galaxy-lijn' samsung hq 

Bron: NU.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Rozbeh AJ -

  Iphone loopt nu al achter! als deze geruchten waar zijn dan kan iphone beter stopen met maken van iphone :D. Iphone is ook niet meer veilig, IOS7 is niet goed beveiligd en touch id is ook gehackt.

  ik hoop dat f serie ook de mogelijkheid krijg om batterij er uit te halen en sd kaart in plaatsen.

  1. Quasimodo -

   HTC heeft die fout ook gemaakt en die verkoopt (erg veel) minder goed. De reden is niet exact bekend maar het zou mij niet verbazen als het ligt aan het ontbreken van vervangbare accu en/of sdcard-slot. Aan de andere kant hebben iPhone kopers er maling aan lijkt het.

   1. Rozbeh AJ -

    ja klopt HTC heeft een groot fout gemaakt ik heb hem zelf ook niet gekocht omdat het niet mogelijk was om sd kaart in te zeten.

    ik vind het wel slim van samsung, note en s versie blijven het zelfde (plastic) en ze brengen een F versie van metal. verkoop blijft het zelfde het kan ook nog hoger gaan.

 2. Quasimodo -

  Met die nieuwe cam-sensor, octacore en alu-behuizing gaan zelfs verstokte iPhone gebruikers zich achter de oren krabben. Voor mij zal de prijs een dooddoener zijn vrees ik.

iPhone X Jony Ive

Jony Ive terug aan het roer van Apple’s ontwerpstudio lees verder

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters