Samsung komt met nieuwe Sensation-edities

Samsung heeft net als voorgaande jaren weer een aantal Sensation-packs gelanceerd. Dit keer zijn het de Jét, H1, Monte en Star die extra Sensation-content krijgen.

Samsung S8000 Jet Sensation

Net als voorgaande jaren is Samsung weer sponsor van Sensation White en ook in 2010 viert de producent dat met speciale Sensation-content bij haar telefoons. Samsung heeft dit jaar maarliefst vier toestellen tot Sensation-editie gebombardeerd en geeft samen met provider Vodafone muzikale content weg bij deze toestellen. Als je een witte Samsung Jét of een zilveren of zwarte Vodafone 360 Samsung H1 met een Vodafone-abonnement aanschaft kun je via een speciale site van Samsung je Sensation-content claimen. Ook met een Samsung Monte of een Samsung Star die je in combinatie met Vodafone prepaid besteld hebt heb je recht op speciale goodies.

De twee toestellen die je bij een abonnement moet kopen komen samen met een SkullCandy Agent koptelefoon en een 4GB geheugenkaart met Sensation-inhoud erop. Bij de prepaid-telefoons krijg je een SkullCandy Icon headset en een 2GB geheugenkaart met content van Sensation. Daarnaast maak je bij alle Sensation-telefoons kans op kaartjes voor het feest, waarvoor je je voor 26 juni moet aanmelden. De actie geldt alleen voor toestellen die tot 18 juli 2010 gekocht worden en de goodies moeten voor 31 juli aangevraagd worden.

Vodafone 360 Samsung H1 Sensation

 

Samsung S5620 Monte Sensation

 

Samsung S5230 Star Sensation

 

Samsung Sensation 2010 site

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters