'Samsung komt met nog een nieuwe versie van de Galaxy S'

De Samsung Galaxy S II staat al in de wachtrij om op de markt te komen, maar Samsung is nog zeker niet van plan het succes van de originele Galaxy S op te geven. Er lijkt weer een nieuwe versie van het toestel uit te komen, in de vorm van de Galaxy S Plus.

Samsung Galaxy S Plus

De Samsung Galaxy S is in Nederland het afgelopen jaar één van de bestverkochte telefoons geweest en deed het ook wereldwijd bepaald niet slecht. Inmiddels zijn er ruim tien miljoen exemplaren van de telefoon over de toonbank gegaan, een mijlpaal die ergens eind 2010 gehaald moet zijn. En Samsung blijft maar voortbouwen op het succes van de Galaxy S, en dan niet alleen in de vorm van de echte opvolger: de Galaxy S II.

Aanvankelijk waren er al verschillende versies van de Galaxy S voor verschillende markten of providers, maar langzaam heeft Samsung dat aanbod ook uitgebreid naar verschillende versies in dezelfde markt. In Nederland kun je inmiddels ook heel wat versies van de telefoon kopen. Naast de originele i9000 Galaxy S zijn er de i9010 Galaxy S Giorgio Armani, i9003 Galaxy SL en ook Google’s i9023 Nexus S. Toestellen die allemaal minimale aanpassingen hebben ten opzichte van de Galaxy S, namelijk een metalen behuizing en Giorgio Armani-branding (Galaxy S Giorgio Armani), een Super LCD-scherm en een andere processor (Galaxy SL) en een NFC-chip, een ‘schone’ Android-build en de Google-merknaam (Nexus S).

Als we Unwired View mogen geloven, dan gaat er binnenkort nog een versie van het toestel komen: de i9001 Galaxy S Plus. Dit toestel moet een aantal flinke updates krijgen, te beginnen met een snellere processor. Om welke processor het precies gaat is nog niet duidelijk, maar hij zal in ieder geval geklokt zijn op 1,4GHz. Daarnaast krijgt de Galaxy S Plus een metalen achterkant en zal hij standaard geleverd worden met Android Gingerbread.

In Rusland moet de nieuwe telefoon, die nog niet echt officieel is aangekondigd, eind april in de winkels komen. De prijs zal daar omgerekend rond de €600 liggen, maar gelukkig zijn de Russische prijzen niet representatief voor wat telefoons in Nederland kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters