Samsung komt met vier nieuwe telefoons

Samsung heeft deze week in Spanje vier nieuwe telefoons voorgesteld, waarvan er twee in de Beat-lijn vallen en één binnen Samsung’s stijl-line-up en ééntje onder de basic-telefoons. Deze M2310, M2510, S6700 en C5510 zijn allemaal redelijk goedkope telefoons voor het midden- of lage-marktsegment.

Samsung M2310 officieel

Samsung heeft deze week vier nieuwe telefoons aangekondigd, die allemaal voor de wat minder vermogende consument bedoeld zijn. Deze vier Samsung’s hadden we allemaal al een keertje gezien en vallen binnen de muziek-, stijl- en basic-lijn van Samsung. De twee muziektelefoons zagen we in April al op de TeleVisie-beurs hier in Nederland en zijn allebei toestellen die de onderkant van de Beat-lijn zullen bevolken. De eerste, de M2310, is een goedkope clamshell die een trendy uiterlijk heeft en ondanks zijn beperkte andere functies en lage prijs heel wat heeft te bieden op het gebied van muziek. Zo heeft het toestel speciale muziektoetsen op de buitenkant, een 3,5mm jackplug en DNSe-technologie. Verder heeft het toestel een vga-camera, een 2″ scherm, een FM radio en een MicroSD-geheugenkaartslot. Het wat grotere broertje van de M2310, de M2510, is een slider die wat weg heeft van de Sony Ericsson W395, zowel qua vormgeving als qua marktpositionering. Dit toestel komt in verschillende opvallende kleuren op de markt, zoals zwart met paars en wit met roze. Ook dit toestel heeft speciale muziektoetsen en heeft daarnaast een 1.3-megapixelcamera, een FM radio en bluetooth-ondersteuning. Het scherm van de M2510 is 2,2 inch in doorsnede en de 800mAh batterij moet het toestel door de nodige uurtjes muziekplayback slepen.

M2510 Samsung officieel

 

Samsung M2510 officieel roze

 

De andere twee telefoons zijn de S6700 en de C5510, die we ook al eerder zagen. Deze toestellen vallen beide ook in het mid-range-segment, maar kunnen wat meer dan de M2310 en M2510. De S6700 heeft bijvoorbeeld 3G+ ondersteuning en een ingebouwde GPS-ontvanger. Verder heeft hij een 3-megapixelcamera met autofocus en flitser en heeft het scherm een doorsnede van 2.4 inch. Dit toestel kan dan ook goed meekomen met de meeste hedendaagse mid-range telefoons en zijn stijlvolle uiterlijk maakt het helemaal af. Het toestel is gericht op het streamen van video’s dus we mogen aannemen dat er ook bijvoorbeeld een YouTube-applicatie in de S6700 aanwezig is.

De C5510 is wat goedkoper dan de S6700 en valt dan ook in de basic-lijn van de Koreaanse producent. Ook dit toestel ziet er niet slecht uit maar heeft een wat minder elegant uiterlijk dan de S6700. De camera is met een resolutie van 2 megapixel ook niet heel geweldig en het toestel heeft verder wat standaard applicaties zoals 3G ondersteuning, een MicroSD-geheugenkaartslot en een 2.2-inchscherm. Bijzonder is dat de C5510 een metalen behuizing heeft die extra goed beschermt is tegen krassen en hiermee weet Samsung de C5510 dan ook opvallend te maken binnen het overvolle mid-range segment.

Van alle vier de telefoons weten we niet of ze naar Nederland zullen komen, maar naar verwachting zullen we deze toestellen in ieder geval in de online winkels voorbij zien komen. Dit zal waarschijnlijk ergens in het derde kwartaal van dit jaar gebeuren tegen een scherpe prijs.

Samsung S6700 officieel

 

Samsung C5510 officieel

 

Bron: Samsung Hub

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters