Samsung komt met Wi-Fi-versie van de Star

Samsung heeft een nieuwe versie van de Samsung S5230 Star aangekondigd, namelijk één met Wi-Fi. Deze nieuwe Samsung S5230W Star Wi-Fi moet het succes van de Star uitbreiden maar zal wellicht niet naar Nederland komen.

Samsung Star

De Samsung Star is een enorm succes en dat zal als we de verkoopverwachtingen mogen geloven nog wel even zo blijven, maar blijkbaar is dat niet genoeg voor Samsung. Om het succes van de Star nog verder te vergroten heeft Samsung namelijk een nieuwe versie van het toestel aangekondigd, de Samsung S5230W Star Wi-Fi. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat deze versie van de Star naast alle functies die het toestel al had ook nog Wi-Fi-ondersteuning. Het toestel zou ongeveer €175 gaan kosten volgens de geruchten, maar dat is nog niet officieel bevestigd.

Natuurlijk is dit nieuws erg positief voor een bepaalde groep consumenten die niet te veel wil betalen voor een toestel maar wel Wi-Fi nodig heeft, maar helaas is de kans groot dat het toestel niet naar Nederland komt. Eerste indicatie daarvoor is natuurlijk dat Samsung Nederland geen persbericht heeft uitgestuurd over de S5230W. Daarbij komt nog eens dat GSM Arena meldt dat het toestel alleen naar Azië en Afrika zal komen en dus niet naar Europa.

Bron: Softpedia

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters