Samsung komt nog dit kwartaal met eigen applicatiewinkel in Europa

Samsung heeft bekendgemaakt dat de producent nog dit kwartaal zijn applicatiewinkel voor Java, Windows Mobile en Symbian naar de rest van Europa gaat brengen. De producent heeft daarnaast de backend voor ontwikkelaars live gezet zodat applicaties aangemeld kunnen gaan worden.

Samsung heeft aangekondigd dat het zijn applicatiewinkel voor verschillende os’en nog dit kwartaal naar andere landen in Europa gaat brengen. De nummer twee telefoonproducent van de wereld heeft een unieke winkel aangezien die zowel applicaties voor Symbian als voor Java en Windows Mobile zal gaan bevatten. Tot nog toe had alleen Engeland de beschikking over deze winkel en daarbij ging het om een gesloten bèta. De producent zal echter binnen drie maanden de winkel naar in totaal twintig andere landen gaan brengen waardoor het bereik van de winkel opeens een stuk groter wordt. Samsung heeft een speciale site geopend waarop ontwikkelaars hun applicatie kunnen indienen waarna Samsung de applicatie zal keuren en in de winkel deponeert.

Ontwikkelaars dienen slecht een dollar te betalen om mee te mogen doen in het programma van Samsung voor mobiele apps en daar krijgt de ontwikkelaar veel voor terug, aldus Samsung. Zo zal de site voor ontwikkelaars de mogelijkheid bieden om een verkoopcontract te sluiten met Samsung en daarnaast zal er realtime bijgehouden worden hoe het staat met de keuring van een applicatie. Ook worden er uitgebreide statistieken verschaft over de verkoop en de populariteit van de ingediende applicatie. Het factureren zal ook online gaan gebeuren, zo weet Samsung te melden. De benodigde SDK’s voor de verschillende platformen kunnen via de volgende site gedownload worden.

Samsung developer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters