Samsung kondigt accessoirelijn voor de Galaxy S aan

Samsung heeft een hele lijn van accessoires voor haar Android-vlaggenschip aangekondigd. De accessoires voor de Galaxy S omvatten onder andere een extra batterij, een deskstand en een autohouder.

Samsung Galaxy S autohouder

Samsung heeft middels een persbericht te kennen gegeven een aantal accessoires voor haar Galaxy S-toestellen te gaan verkopen. Er zal een flink assortiment aan extra hardware voor het toestel beschikbaar worden, van een Wi-Fi streaming-add-on tot een autohouder. Over die eerste is overigens weinig informatie beschikbaar, terwijl de andere accessoires wat beter beschreven zijn door Samsung. De autohouder voor het toestel is voorzien van een laad-poort zodat je tijdens het navigeren je toestel kunt blijven opladen zodat hij niet binnen afzienbare tijd leeg is. Ook is er een deskstand voor het toestel beschikbaar, waarmee je het toestel thuis makkelijk kunt neerzetten of als digitaal fotolijstje kunt gebruiken. Als aanvulling hierop is overigens ook een applicatie genaamd Desk Home in de Android Market beschikbaar.

Naast deze twee houders zal er nog een groot assortiment aan hoesjes beschikbaar worden voor het toestel en heeft Samsung aangekondigd met een extra batterij inclusief stand-alone-lader te komen. Ook komt er nog een extra muurlader voor het toestel op de markt voor de Galaxy S en zijn broertjes.

Samsung Galaxy S batterij

 

Samsung Galaxy S case

 

Samsung galaxy S deskstand

 

Bron: Into Mobile

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters