Samsung kondigt accessoirelijn voor de Galaxy S aan

Samsung heeft een hele lijn van accessoires voor haar Android-vlaggenschip aangekondigd. De accessoires voor de Galaxy S omvatten onder andere een extra batterij, een deskstand en een autohouder.

Samsung Galaxy S autohouder

Samsung heeft middels een persbericht te kennen gegeven een aantal accessoires voor haar Galaxy S-toestellen te gaan verkopen. Er zal een flink assortiment aan extra hardware voor het toestel beschikbaar worden, van een Wi-Fi streaming-add-on tot een autohouder. Over die eerste is overigens weinig informatie beschikbaar, terwijl de andere accessoires wat beter beschreven zijn door Samsung. De autohouder voor het toestel is voorzien van een laad-poort zodat je tijdens het navigeren je toestel kunt blijven opladen zodat hij niet binnen afzienbare tijd leeg is. Ook is er een deskstand voor het toestel beschikbaar, waarmee je het toestel thuis makkelijk kunt neerzetten of als digitaal fotolijstje kunt gebruiken. Als aanvulling hierop is overigens ook een applicatie genaamd Desk Home in de Android Market beschikbaar.

Naast deze twee houders zal er nog een groot assortiment aan hoesjes beschikbaar worden voor het toestel en heeft Samsung aangekondigd met een extra batterij inclusief stand-alone-lader te komen. Ook komt er nog een extra muurlader voor het toestel op de markt voor de Galaxy S en zijn broertjes.

Samsung Galaxy S batterij

 

Samsung Galaxy S case

 

Samsung galaxy S deskstand

 

Bron: Into Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gerard -

  Goeie telefoon maar waardeloze randproducten…froyo halfjaar uitgesteld …cases pas na een halfjaar te koop en deze accesoires nog steeds niet! jammmer voor zon goede telefoon..jammer!

 2. tinus -

  ik krijg donderdag de galaxy…heb gezocht naar de accesoires, maar niks gevonden.. Via telecom kun je veel mooie cases bestellen voor de galaxy si9000
  is ondertussen al iets bekend over de data verkoop accesoires?

  1. dimitri -

   zijn toch vele beschikbare hoesjes voor galaxy S … neus wat rond op inet en je vindt er zo… lame excuus om je galaxy s te verkopen hoor 🙂

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

‘Next-gen AirPods case dient ook als oplader’ lees verder

slimme verlichting slimme lampen

WANT to Have: vijf slimme lampen voor een sfeervolle verlichting lees verder

Knops

Knops: deze oordoppen zijn een volumeknop voor… alles lees verder

iPhone 8

WANT to Have: de vijf beste draadloze oordopjes onder de 200 euro lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters