Samsung kondigt de dualsim C5212 aan

Samsung heeft vandaag wederom een nieuw toestel geïntroduceerd dat binnenkort de markt zal gaan betreden. De Samsung C5212 dual-sim zal twee simkaarten kunnen slikken en relatief goedkoop de toonbank over gaan.

Samsung C5212

Samsung is een voorloper als het gaat om dual-sim-toestellen. De producent heeft inmiddels zes toestellen in haar portfolio zitten die twee simkaarten kunnen slikken. De C5212 is daar een nieuw voorbeeld van en deze keer heeft de producent besloten om er een betaalbaar toestel van te maken. Het toestel zal rond de 200 euro gaan kosten en daarbij kunnen twee simkaarten tegelijkertijd in de lucht zijn op dualband-netwerken. Naast de dual-sim-functionaliteit zit er ook Bluetooth in en een 1,3-megapixelcamera. Ook kan er een micro-SD-kaart in tot 8GB. De fm-radio is ook in dit toestel terug te vinden en daarnaast zal hij relatief dun zijn qua afmetingen.

Onduidelijk is nog wanneer het toestel naar Nederland zal komen echter is de verwachting dat dit voor de zomer zou moeten gebeuren. Rond deze tijd zal Samsung ook nog met twee andere toestellen uit gaan komen die twee simkaarten kunnen slikken.

C5212

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters