Samsung kondigt de F480 aan en de G400 en B&O F400

Samsung heeft ook vandaag van zich laten horen op het MWC met drie high-end toestellen namelijk de F480 en de G400 Dual Touch. Er is ook een nieuwe Bang & Olufsen telefoon geïntroduceerd namelijk de F400.

Als eerst moet gezegd worden dat Samsung volgens Mobile-Review heel wat van plan is op het MWC. Volgens de site zullen er een dozijn nieuwe telefoons geïntroduceerd worden door de producent. Als eerst kunnen we melden dat de G400 Dual Touch Chic geïntroduceerd zal worden. Zoals de naam het al zegt zijn er twee touch-sensitive schermen aangebracht op de telefoon voor extra gebruikersgemak. Het toestel zal een 5 megapixel camera krijgen en het geheugen zal uitgebreid kunnen worden doormiddel van een micro-sd kaart. Het toestel zal in mei voor 450 euro over de toonbank gaan.

Verder is er ook een prada-like gsm geïntroduceerd door Samsung in de vorm van de F480. Deze telefoon heeft een 2.8-inch, 240 x 320 touchscreen die werkt op een nieuwe versie van het Samsung OS Croix. Het toestel bied ondersteuning aan UMTS en zal gemonteerd zijn met een 5 megapixel camera. Het toestel zal slechts 11.5 mm dik zijn en rond de 400 gaan kosten. Hij zal in mei in de winkels moeten liggen.

Als 3e high-end toestel is een nieuwe Samsung B&O phone gelanceerd: de F400. Deze dual slider (twee kanten op sliden) zal een 2.4 inch groot scherm hebben een een FM-radio met RDS er bij. Er is verder nog weinig over bekend echter is het wel duidelijk dat hij UMTS mee zal krijgen.

samsung-f480-g400-f400 

Alle toestellen die op het MWC zijn geïntroduceerd kun je nog een keer rustig nakijken en bespreken in ons speciale MWC forum.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters