Samsung kondigt de S5620 Monte aan

Samsung heeft een nieuwe mid-range touchscreen-telefoon aangekondigd. De Samsung S5620 Monte is een mid-range telefoon dat voorzien is van het TouchWiz 2.0 OS.

Samsung S5620 Monte

De Samsung Monte is een paar weken geleden uitgelekt en viel vooral op door zijn opvallende design. Inmiddels is het toestel door Samsung officieel gemaakt en kunnen we de tweede live-beelden volgende week tijdens het Mobile World Congress verwachten. Volgens Samsung betekent Monte in het Italiaans of Spaans ‘bergen’ en het toestel zou dat een beetje moeten vormgeven.

De Monte loopt op het TouchWiz 2.0 OS van Samsung en Bada is dus nog niet aan het toestel besteed. Het toestel beschikt over een -inch WQVGA-scherm en ook GPS, Bluetooth en UMTS zijn op de telefoon terug te vinden. Daarnaast zou ook een 3.2-megapixelcamera aanwezig zijn op de Monte en ook Wifi, aGPS en een 3.5mm headphone-jack mogen er niet op ontbreken. De specificaties laten zien dat het hier om een mid-range telefoon gaat echter weet Samsung nog wel te melden dat het hier om TouchWiz 2.0 Plus gaat wat in zou moeten houden dat het OS een kleine update hier en daar heeft gekregen.

Prijzen zijn nog niet bekend maar volgens Samsung moet de telefoon al rond maart in de winkels liggen. Volgende week zullen we tijdens het Mobile World Congress uiteraard ook deze telefoon even aan doen.

Samsung S5620 Monte 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters