Samsung kondigt de vernieuwde Galaxy Ace Plus aan

Exact een jaar na de introductie van de Galaxy Ace heeft Samsung een vernieuwde variant bekend gemaakt. De Galaxy Ace Plus heeft een groter scherm dan zijn voorganger en een iets snellere processor.

Volgens Samsung Nederland is de vernieuwde Galaxy Ace Plus weer een interessante mid-range smartphone die een adviesprijs zal krijgen van 299 euro. De prijs zal naar verwachting snel gaan dalen zoals dat met zijn voorganger ook het geval was. De Galaxy Ace Plus beschikt over een 3,65-inch touchscreen, daar waar zijn voorganger over een 3.5-inch touchscreen wist te beschikken. Ook de processor is 200MHz sneller geworden en komt daarmee uit bij de Plus variant op 1GHz. Een andere wijziging is het interngeheugen en de meegeleverde ram. Zo is de ram omhoog geschroefd naar 512MB en is het interngeheugen aangepast naar 3GB.

De Galaxy Ace Plus draait op Android 2.3.7 en daar overheen is Samsung’s eigen TouchWiz interface geplaatst. Deze kan ondermeer gebruikers blokkeren zodat ze je niet meer kunnen bellen en voegt ook een aantal gratis applicaties toe aan het toestel. De Galaxy Ace Plus zal nog dit kwartaal de verkoop in gaan in Nederland.

Samsung Galaxy Ace Plus

 

Samsung Galaxy Ace Plus

 

Samsung Galaxy Ace Plus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jorn -

  snap t niet helemaal. logisch dat je met een vervolg komt maar als de prijs rond de 250 e ligt dan is het toch echt veel geld. 3,65 inch maar een bagger resoulutie…1 ghz processor (OK logisch voor dat geld)..geen ICS, terwijl t net is aangekondigd (Samsung heeft ook de Galaxy nexus S met ICS dus ze hebben ervaring, toch?)…Dan koop ik liever een HTC Desire S of SE ray. Al weet ik niet of de desire ICS krijgt (daar hoor je HTC niet over:()..Van SE weet ik dat de ray ICS krijgt, een 8mp camera heeft, 1ghz processor en dikke batterij..Tja sorry hoor maar cind dat Samsung dit zit uit te melken. Logisch maar wel heel erg inspiratieloos!

  1. Dominick -

   Helemaal mee eens. Maar wedden dat ze er bakken met geld mee gaan verdienen en beter verkopen dan heel veel toestellen als de ray? Ik kan ze dus geen ongelijk geven…

 2. Dominick -

  Vraag me af of dit ding dezelfde proc als de Ace heeft maar iets hoger geklokt, of dat er een andere proc in zit. Dat scheelt namelijk nogal… Een overgeklokt ARM11 dingetje schiet nog steeds niet op, maar als ze er een Snapdragon of Hummingbird chip in hebben gestopt dan is het toestel een stuk beter…

   1. Michael -

    Ik dacht, "een iphone 3gs" dus ik ben maar meteen naar de spiegel gelopen, maar er zat geen poep in. Jij ook al gekeken? (sorry, vind het een beetje een flauwe opmerking van je)

 3. jary -

  Als de Galaxy S niet over genoeg RAM zou beschikken voor ICS met Touchwiz met 512 MB RAM, dan de ACE plus ook zeker niet. Ook ROM scheen een probleem te zijn bij de Galaxy S, maar ja, die heeft 2 GB ROM. Ik kan me niet voorstellen dat de Samsung een nieuwe Mid-Range betere specs mee gaat geven dan het vlaggenschip van anderhalf jaar terug.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters