Samsung kondigt de vernieuwde Galaxy Ace Plus aan

Exact een jaar na de introductie van de Galaxy Ace heeft Samsung een vernieuwde variant bekend gemaakt. De Galaxy Ace Plus heeft een groter scherm dan zijn voorganger en een iets snellere processor.

Volgens Samsung Nederland is de vernieuwde Galaxy Ace Plus weer een interessante mid-range smartphone die een adviesprijs zal krijgen van 299 euro. De prijs zal naar verwachting snel gaan dalen zoals dat met zijn voorganger ook het geval was. De Galaxy Ace Plus beschikt over een 3,65-inch touchscreen, daar waar zijn voorganger over een 3.5-inch touchscreen wist te beschikken. Ook de processor is 200MHz sneller geworden en komt daarmee uit bij de Plus variant op 1GHz. Een andere wijziging is het interngeheugen en de meegeleverde ram. Zo is de ram omhoog geschroefd naar 512MB en is het interngeheugen aangepast naar 3GB.

De Galaxy Ace Plus draait op Android 2.3.7 en daar overheen is Samsung’s eigen TouchWiz interface geplaatst. Deze kan ondermeer gebruikers blokkeren zodat ze je niet meer kunnen bellen en voegt ook een aantal gratis applicaties toe aan het toestel. De Galaxy Ace Plus zal nog dit kwartaal de verkoop in gaan in Nederland.

Samsung Galaxy Ace Plus

 

Samsung Galaxy Ace Plus

 

Samsung Galaxy Ace Plus

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters