Samsung kondigt een lading nieuwe toestellen aan op de IFA

Samsung heeft op de IFA een lading nieuwe toestellen gelanceerd waaronder al een paar bekenden. In totaal heeft Samsung 12 toestellen gelanceerd.

Samsung heeft tijdens de IFA een flink aantal nieuwe toestellen gelanceerd. Het gaat hier vooral om mid-range en low-end toestellen en een paar high-end apparaten. Zo is er de S7330 die we uiteraard al kennen omdat hij bijna een maand geleden gelanceerd is. Daarnaast is er nog een opvallend toestel genaamd de D980 Duosim. Deze lijkt erg veel op de Samsung Armani echter zal deze twee simkaarten kunnen slikken. Een kleine verandering ten opzichte van de Samsung TouchWiz is dat het toestel geen UMTS en HSDPA ondersteuning biedt maar slechts GPRS. Hiermee is het internet natuurlijk nog steeds bereikbaar, alleen niet zo snel als op de Samsung F480.

Afbeelding 2197

 

Voor de rest heeft Samsung een heleboel low-end en mid-range toestellen gelanceerd die je hieronder kunt vinden. De toestellen zullen vooral als prepaids beschikbaar komen en een gemiddeld prijs van ongeveer 120 euro hebben. Ook heeft Samsung haar eerste Beat Series toestel gelanceerd tijdens de IFA, de M3510. De Samsung Beat Serie zal zich geheel richten op de muziekfan en hiermee boort ook Samsung de markt van de jonge consument met muziek aspiraties aan. De Samsung M3510 Beat biedt naast de reguliere toetsen, een navigatie toets en sneltoetsen aan de zijkant ook drie extra sneltoetsen voor de muziekspeler. Deze toetsen zijn net onder het beeldscherm geplaatst en geven hiermee de candybar het uiterlijk van een echte muziekspeler.

Afbeelding 2202

 

Bron: GSM Helpdesk

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters