Samsung kondigt Galaxy J2 Pro en Galaxy Tab J aan

Een aantal weken na de Galaxy J2 aan te kondigen, kondigde Samsung vandaag zijn Galaxy J2 Pro en Galaxy Tab J-tablet aan.

Galaxy J2 Pro

Samsung Galaxy J2 ProNog niet zo lang geleden kwam Samsung met de Galaxy J2. Een budget-toestel voorzien van degelijke specificaties, een plastic ontwerp en Smart Glow. Vandaag kondigde Samsung de Pro-variant van dit toestel aan. Samsung heeft de Galaxy J2 Pro voorzien van 2GB werkgeheugen en 16GB intern geheugen (dat uitbreidbaar is) terwijl de reguliere J2 het moet stellen met 1,5GB werkgeheugen en 8GB intern geheugen. Voor de rest zijn de twee toestellen identiek.

Net zoals de Galaxy J2 heeft de Galaxy J2 Pro ook een 5-inch HD amoled-scherm, 1,5GHz Spreadtrum SC8830-quadcore processor, 8-megapixel achtercamera en 5-megapixel selfiecamera. Ook loopt het toestel op Android 6.0 Marshmallow met de TouchWiz skin van Samsung erover. De accu in het toestel is 2600mAh groot en achteraan de smartphone vind je Smart Glow. Smart Glow is een oplichtende ring rond de achtercamera van het toestel die niet alleen notifciaties geeft. Zo kan de ring bijvoorbeeld ook helpen met het nemen van een selfie met de achtercamera. Omgerekend kost het toestel ongeveer $150. Of de smartphone ooit beschikbaar zal zijn in Nederland of België is vooralsnog onduidelijk.

Galaxy Tab J

Samsung Galaxy J TabNaast de Galaxy J2 Pro heeft Samsung ook de Galaxy Tab J aangekondigd. Omgerekend kost deze tablet ongeveer €190. Voor dit geld krijg je een plastic ontworpen toestel met een bijzondere textuur aan de achterzijde. Het scherm van de tablet is 7-inch groot en voorzien van een WXGA-resulite (1280×800). Helemaal niets bijzonders dus.

Samsung Galaxy J TabIntern zit er een 1,5GHz sterke quadcore-processor gekoppeld aan 1,5GB werkgeheugen en 8GB intern geheugen dat je kunt uitbreiden. Vooraan het toestel zit eveneens nog een 2-megapixel selfiecamera en achteraan vind je een 8-megapixel schieter terug. Het toestel loopt op Android 5.1.1 Lollipop met de TouchWiz skin van Samsung. De accu in de tablet is 4000mAh groot wat volgens Samsung groot genoeg zou moeten zijn om de tablet to 9uur lang aan één stuk door te kunnen gebruiken. Net zoals bij de Galaxy J2 Pro het geval is, kunnen we niet zeggen of deze tablet ooit naar Europa zal komen.

Bronnen: SamMobile en PocketNow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters