‘Samsung kondigt Galaxy S6 al in januari aan’

Samsung zou zijn nieuwe vlaggenschip al in januari aankondigen. Dan is de CES-beurs in Las Vegas. De Galaxy S6 wordt daar dus waarschijnlijk voor het eerst getoond.

‘Specificaties Galaxy E5 en Galaxy E7 uitgelekt’ Samsung

Dit meldt de Zuid-Koreaanse krant Chosun Biz. Samsung hoopt 45 miljoen exemplaren van de Galaxy S6 te verkopen, denken analisten. De Koreaanse fabrikant hoopt dat tien miljoen daarvan de Edge-variant zijn. Deze zou aan beide kanten een scherm hebben dat over de rand van het toestel heen valt.

De Galaxy S6 krijgt in Europa waarschijnlijk de Snapdragon 810-processor mee. Dit is een octacorechipset van Qualcomm. In Azië levert Samsung de Galaxy S6 met zijn eigen Exynos 7 Octa-processor. Het scherm krijgt waarschijnlijk een QHD-resolutie.

Samsung zou de Galaxy S6 voorzien van een unibody die voor de helft uit metaal bestaat. Het is nog onduidelijk wat daarmee precies bedoeld wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Kees Appel -

  Niet om zeikerig te doen, maar doen jullie wel eens onderzoeken of typen jullie alles gewoon klakkeloos over? 10 miljoen stuks van de Edge-variant. Laten we eens kijken wat Samsung in november zei over over de productie van deze flexibele panelen: "We will secure production capacity of 30,000 to 40,000 [flexible displays each month] by the end of next year," said Lee Chang-hoon, vice president of business strategic team, Samsung Display, during Samsung Investor Forum 2014 in New York. "There will be no company [except Samsung] that has this great production capacity by 2016.

  Succes met je 10 miljoen dan maar!

  1. rainn_010 -

   Ik vraag me ook al een tijdje af of ze dit soort dingen wel onderzoeken. Je kan natuurlijk niet alles controleren, maar Kees heeft helemaal gelijk met dat voorbeeld.

   1. Bahri Guney -

    Ik durf te wedden dat dit een kruising zal worden van de Galaxy Alpha en Note 4 …..er zal geen nieuw design komen ….wij allemaal roepen dat Apple ons voor de gek houd met het steeds terugkomende design van Apple ….maar Samsung doet daar niet onder ….steeds maar weer hetzelfde jasje met iets betere specs…
    Die QHD display hoeft van mij niet ….maak de speaker beter …grotere batterij erin en de houdt die Samsung schil… zo kaal mogelijk..een premium behuizing zou welkom zijn… heb laatst de new moto X in mijn handen gehad ….dat is nou een goed toestel….

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters