‘Samsung kondigt Galaxy Galaxy Tab S3 op het Mobile World Congress’

Samsung presenteert volgende maand op het Mobile World Congres (MWC) in Barcelona waarschijnlijk de Samsung Galaxy Tab S3. Inmiddels zijn er ook al een aantal specificaties van deze high end-tablet uitgelekt.

De nieuwste versie van de Galaxy Tab S-tablet zal waarschijnlijk op 26 februari gepresenteerd worden. Omdat de Samsung Galaxy S8 pas in maart of april verschijnt, wordt de Galaxy Tab S3 het belangrijkste nieuwe product van Samsung tijdens het MWC.

Specificaties van de Samsung Tab S3

De nieuwe tablet zal een schermgrootte van 9,6 inch hebben, met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. De schermgrootte is kleiner dan de S2, maar zal wel dezelfde resolutie hebben. De Tab S2 is 5,6 millimeter dun, en de nieuwe S3 zal waarschijnlijk dunner zijn. De nieuwe tablet zal een Super Amoled-scherm krijgen. Dat betekent dat het een beter contrast dan tablets met LCD-schermen zal hebben.

De Samsung Galaxy Tab S3 krijgt een camera van 5 en 12 megapixel. Ook zal het een Snapdragon 820-processor hebben en 4 GB aan werkgeheugen. Stuk voor stuk high end-specificaties. De Tab S3 krijgt als besturingssysteem de nieuwste Android-versie, Android 7.0 Nougat.

De Samsung Galaxy Tab S2 kostte, toen hij in Nederland verscheen, 499 euro. De Tab S3 zal in Zuid-Korea rond de 700.000 won kosten. Dat is omgerekend ongeveer 560 euro. Zijn Europese prijs is nog onbekend, maar daarover horen we op het Mobile World Congress waarschijnlijk meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters