Samsung kondigt haar Lindy M5650 aan

Zoals verwacht heeft Samsung haar Lindy dan eindelijk officieel gemaakt. Deze geëvolueerde versie van de Samsung Corby heeft de beschikking over Wi-Fi en is daarnaast helemaal gericht op muziek afspelen.

Nadat de Samsung Lindy al veelvuldig was uitgelekt en ook al een heuse preview van het toestel online was geplaatst door GSM Arena, was het dan vandaag eindelijk tijd om het toestel zijn officiële glans mee te geven in deze donkere dagen. De specificaties van de Corby zijn wat onder handen genomen in deze Lindy, zo heeft het toestel wel ondersteuning voor Wi-Fi en 3G en heeft het een verbeterde camera gekregen. Ten eerste heeft hij in plaats van een 2-megapixelcamera een 3-megapixelcamera en daarnaast is ook een tweede VGA-camera aanwezig in de M5650. Een andere, misschien wat minder positieve, verandering, is dat de Lindy een resistief touchscreen zal hebben in plaats van het capacitieve scherm van de Corby. Het toestel is volgens Samsung helemaal gericht op muziek en je komt dan ook gelijk in de multimedia-speler als je de grote knop aan de voorkant van het toestel indrukt. De interface van de Lindy is gelijk aan die van de Corby echter heeft de software wel een paar update voor zijn kiezen gekregen in de vorm van nieuwe functionaliteiten.

Deze Lindy M5650 zal in het blauw en in het zwart naar Europa komen aan het eind van het eerste kwartaal van 2010. Eventuele prijzen zijn nog gissen omtrent dit toestel.

Samsung M5650

 

Samsung M5650

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters