Samsung kondigt haar nieuwe Monte Slider en Monte Bar aan

Samsung heeft haar Monte-lijn uitgebreid met twee nieuwe telefoons. De Monte Bar en de Monte Slide zijn twee mid-range-telefoons met het eigen TouchWiz 2.0 Plus OS van Samsung.

Samsung heeft twee nieuwe telefoons aangekondigd in haar nieuwe Monte-lijn. De fabrikant wist nog afgelopen week de eerste Monte aan te kondigen maar het was toen nog niet duidelijk dat het een hele lijn zou gaan worden. Inmiddels heeft de producent de overige twee telefoons aangekondigd in de vorm van de Monte Slide en de Monte Bar. Het toestel heeft een 3-inch WQVGA LCD-display met 16:9-breedbeeldscherm. De 3.2-megapixel camera met smile shot, panorama shot en face detection legt elk beeld goed vast volgens Samsung. Smart Unlock en One finger zoom maken het gebruik van de Samsung Monte handiger en voor de rest is het een mid-range telefoon. Het toestel heeft verder aGPS, Bluetooth en beschikt verder over UMTS, HSDPA en Wifi. De Monte Bar beschikt verder over de zelfde specificaties als de slide.

Samsung heeft geen data en prijsgegevens van beide telefoons vrijgegeven. De verwachting is dat beide telefoons eind maart in de winkels liggen.

 
Samsung Monte Bar 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters