Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan

Samsung heeft een nieuwe Galaxy Folder in Zuid-Korea aangekondigd. De nieuwe telefoon komt met ondersteuning voor 4G-verbindingen en is de opvolger van de originele Folder uit 2013.

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan 22808 a82afc77 945 556

We hebben het al eerder gezien: smartphonefabrikanten maken ook klaptelefoons. Eerder deze week kondigde LG de Gentle aan. De Gentle zal in Zuid-Korea verkocht gaan worden voor 171 dollar. Als reactie hierop lijkt Samsung de Galaxy Folder aangekondigd te hebben.

Net als de LG concurrent bevat de Samsung telefoon een openklapscherm. Dit scherm heeft een grootte van 3.8-inch en bevat een WVGA(854×480) touchscreen. Naast een touchscreen is er ook een hardware-toetsenbord. Hoewel de vorm en stijl van dit type telefoon vaak oud is, hebben de telefoons soms moderne functies. Dit toestel bevat wifi en 4G connectiviteit en ook GPS. Hoewel het nog niet bekend is welke processor en welk ram-geheugen gebruikt gaan worden, weten we wel informatie over de accu. De telefoon krijgt een 1800mAh accu.

In tegenstelling tot veel klaptelefoons krijgt deze telefoon wél een voorcamera. Deze camera heeft een resolutie van 2-megapixel. De achtercamera krijgt een 8-megapixel resolutie.

Of dit toestel op Android of op een ander besturingssysteem draait is nog niet duidelijk. Op de foto’s lijkt de OS in ieder geval wel op Android 5.1. Het toestel zal in Zuid-Korea beschikbaar zijn in de kleuren donkerblauw en wit. Volgende maand moet het toestel voor 250 Amerikaanse Dollar in Zuid-Koreaanse winkels te vinden zijn. Over de beschikbaarheid in Europa is nog niks bekend.

Bron: Android Community

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters