Samsung kondigt officieel de SGH-i620 aan

Samsung mobile heeft gisteren officieel de i620 qwerty-slider aangekondigd. Deze smartphone heeft wederom een strak uiterlijk wat we van Samsung kennen en de specs zijn leuk genoeg om er dagelijks mee te werken.

Onlangs hadden we bericht over deze smartphone, echter toen was nog niet duidelijk of hij daadwerkelijk op de markt zou komen en welke specs hou zou krijgen. Echter nu heeft Samsung de specs vrij gegeven en kunnen we je er meer over vertellen.

Voor het bewerken van sms-berichten en e-mail heeft het toestel, net als de i320 en i600, een volledig qwerty-toetsenbordje onder het scherm. Bij deze i620 echter, gaat het toetsenbord schuil onder een schuifmechanisme, zoals op onderstaande foto is te zien. Dat maakt de gesloten slider wat compacter en daardoor handiger mee te nemen in de broekzak.

De i620 draait op het nieuwe Windows Mobile 6 (Standard). De tri-band smartphone heeft een fraai metallic uiterlijk gekregen. Het biedt ondersteuning voor umts/hsdpa en WiFi. Uiteraard ontbreekt ook bluetooth niet. Verder bevat het een 2 megapixel camera met flitser en een tweede camera voor videobellen. Het geheugen kunt u uitbreiden dankzij een microSD-slot. Vanaf het derde kwartaal komt het toestel in de winkels.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters