Samsung kondigt opvolger F480 aan met Bada OS

Samsung heeft de nieuwe Wave 723 aangekondigd. Het toestel is de opvolger van de populaire F480 en is deze keer voorzien van het Bada OS wat het toestel tot een heuse smartphone maakt.

Wave 723 (GT-S7320E)

Samsung heeft een nieuwe telefoon in de Wave-serie aangekondigd genaamd de Wave 723. Het toestel is een directe opvolger van de immens populaire F480 die het wereldwijd erg goed heeft gedaan voor de producent. De nieuwe Wave 723, die eigenlijk het rugnummer GT-S7320E zal gaan meekrijgen, heeft een flinke upgrade gekregen tegenover zijn voorganger. Zo is de 723 een heuze smartphone geworden voorzien van Samsung’s eigen Bada OS. Het toestel is wederom strak vormgegeven en voorzien van een geïntegreerd leren hoesje zoals de F480 dat ook was. Het toestel is slechts 11.8mm dik en daarnaast zit er een 3.2-inchscherm in het toestel. Ook Wi-Fi n, Bluetooth 3.0 en de ondersteuning voor Samsung Apps zit in deze nieuwe Bada-telefoon. Ook de 5-megapixelcamera is aanwezig op het toestel en verder zit er een micro-SD kaartslot in het toestel.

De Samsung Wave 723 zal rond de 240 euro gaan kosten en zal begin oktober in Europa te vinden zijn in verschillende winkels. Samsung heeft ook ondersteuning aangebracht voor de Bada SDK in de Wave 723 en deze keer kan er gebruik worden gemaakt van AutoUI scaling waardoor ontwikkelaars hun applicaties gemakkelijk om kunnen zetten voor dit toestel met een wat kleiner scherm.

Wave 723 (GT-S7320E)

 

Wave 723 (GT-S7320E)

 

Wave 723 (GT-S7320E)

 

Bron: Samsunghub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. SamFirmware -

  @ Domipost vergeet niet toen de F480 uit kwam ware de specs redelijk hoog voor die tijd.

  Samsung slaat een goede slag met dit model.
  Zoals bijna iedereen weet was/is de F480 zeer populair geweest.

  Daardat ze er nu een bada variant van hebben gemaakt zal het nog beter gaan verkopen ik meot zeggen samsung weet de laatste tijd goed op de markt intespelen!

  Dat is toch een verschil met Nokia…

 2. gwystyl2 -

  Waarom is dit een opvolger voor de F480 en niet voor de Preston of Star? Die zijn beide uit 2009 met ongeveer dezelfde specs volgens mij, de F480 is al uit 2008?

   1. Dominick -

    ik zou het eerder een soort reincarnatie noemen enzo. Specs lijken er ook verdacht veel op. Denk dat het een manier van Samsung is om Bada zo groot mogelijk op de markt te kunnen zetten zonder heel veel extra R&D. Opvolger lijkt het me niet omdat ze niet in hetzelfde segment zitten. F480 was toch wel de bovenkant van het mid-range-segment, deze niet echt met z'n €240.

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters