Samsung laat Galaxy S7 gebruikers weten dat smartphone niet zal ontploffen

Samsung is eerder deze week gestopt met het produceren van zijn Note 7. Dit besluit heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf genomen nadat ze het ontploffingsprobleem van de smartphone niet wisten op te lossen. Om gebruikers van Galaxy S7-smartphones gerust te stellen dat hun toestel niet zal ontploffen, is de smartphonefabrikant begonnen met push-meldingen uit te sturen.

Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 reviewDat de Samsung Galaxy Note 7 vooral negatief in het nieuws is gekomen vinden wij bij All About Phones bijzonder jammer. Op de ontploffingen na was de smartphone namelijk bijna perfect. Samsung had de Note 7 niet alleen voorzien van een prachtig ontwerp, ook intern was het toestel helemaal niet mis (op de batterij na). Maar omdat zelfs de units die volgens Samsung explosie-vrij waren nog ontploften heeft het bedrijf de drastische beslissing genomen zijn vlaggenschip die de concurrentie moest aangaan met de iPhone 7 (Plus) van Apple te schrappen en alle kopers hun geld terug te geven.

Onbekend probleem

Omdat een ontploffende smartphone echt het laatste is wat een smartphonefabrikant wil is Samsung natuurlijk wel bezig met te onderzoeken waarom de Note 7 ontplofte. Al blijkt dit volgens sommige bronnen iets moeilijker dan verwacht. Tot nu toe heeft Samsung namelijk nog altijd niet kunnen achterhalen wat er juist voor zorgde dat de Note 7 ontploft.

Galaxy S7 is veilig

Galaxy S7 push-notificatie veiligDoor de ontploffende Note 7 begonnen mensen met een Galaxy S7 (Edge) zich ook zorgen te maken, wat logisch is. Je kon de Note 7 namelijk zien als een broertje van de S7-serie van Samsung: het toestel was in veel opzichten zelfs identiek aan de S7. Omdat Samsung wil voorkomen dat mensen zich onterecht zorgen maken, en waarschijnlijk ook om te voorkomen dat S7-eigenaren overstappen op een ander toestel, is Samsung begonnen met push-notificaties te versturen naar S7 (Edge) eigenaren.

In dit bericht meldt Samsung S7-eigenaren dat het toestel niet in aanmerking komt om teruggestuurd te worden en veilig is voor gebruikt. Ben je dus een trotse eigenaar van een S7-smartphone van Samsung moet je je dus geen zorgen maken en kun je lekker verdergaan met het gebruiken van je smartphone.

Bron: GSMarena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

OnePlus 5T pers

OnePlus 5T is officieel onthuld: gloednieuw design, vertrouwde prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Verrassing: Samsung brengt niet twee, maar drie Galaxy S9-modellen uit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters