Samsung laat glimp zien van Galaxy S6

Samsung heeft in een filmpje op YouTube een glimp laten zien van de Galaxy S6, die op 1 maart in Barcelona wereldkundig wordt gemaakt. Los van wat hoogdravende teksten en de schaduw van een rechthoekig ding is er weinig te ontdekken.

Samsung laat glimp zien van Galaxy S6 schermafbeelding 2015 02 21 om 134819

Dergelijke teaserfilmpjes liet Samsung ook bij de vorige edities van de S-serie al zien. Het is uiteraard de bedoeling om het publiek op te warmen voor de nieuwe superphone van Samsung. Veel informatie valt er niet uit te halen. Daarvoor moeten we terugvallen op de geruchtenmachine, die al heel lang allerlei specificaties van de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge rondvertelt.

Zo zou de nieuwe superphone van Samsung een Exynos 7420-processor krijgen. Dit is een 64 bit-chipset met acht kernen. Het scherm zou een formaat van 5,2 inch krijgen een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels. De Galaxy S6 krijgt 3 of 4GB ram en waarschijnlijk een 20-megapixelcamera. De telefoon wordt voorzien van apps van Microsoft, die de concurrentie aan gaan met die van Google.

Opvallend is dat Samsung in het filmpje de nadruk legt op het design van het nieuwe toestel. Dat is niet echt een terrein waarop Samsung zich de afgelopen jaren heeft onderscheiden, om het zacht uit te drukken. Verwacht wordt dat het toestel wordt voorzien van een metalen frame. Alle voorgangers van de S6 zijn nog geheel uit plastic opgetrokken.

Het filmpje hebben we hieronder overgenomen. Rond 23 en 37 seconden moet je even opletten. Dan is het hele toestel een fractie van een seconde te zien. Aan de vorm te oordelen, komt de werkelijkheid aardig overeen met de gelekte foto’s en persrenders van de afgelopen weken.

Bron: Android Authority

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters