Samsung laat messaging-versie van de Corby zien op IFA genaamd de B3210

Samsung zal morgen op de IFA een nieuwe telefoon tentoonstellen die afgeleid is van de Samsung Corby genaamd de B3210. Dit keer gaat het om een BlackBerry-achtige messaging-telefoon voor het lagere mid-range segment.

Samsung B3210 specs IFA

Samsung zal net als veel andere producenten vanaf morgen op de IFA staan en daar zal Samsung een aantal nieuwe toestellen voorstellen. All About Phones kreeg alvast een kleine sneak-preview van de beurszaal en we hebben deze toestellen dus al even voor je op de foto gezet. Eén van deze toestellen is de nieuwe Samsung B3210, een goedkope messaging-telefoon die de concurrentie moet aangaan met bijvoorbeeld de LG GW300 en de T-Mobile Vairy Text. Het toestel wordt vooral gekenmerkt door zijn opvallende kleuren, net als de recent gelanceerde Samsung Corby. De B3210 is dan ook vooral gericht op de jeugd. Daarnaast valt hij natuurlijk op door zijn qwerty-toetsenbordje waarmee je gemakkelijk veel sms’jes stuurt.

Het toestel draait op Samsung’s eigen besturingssysteem en is geoptimaliseerd voor mailen met een slimme e-mailwizard. Verder heeft het toestel een 2-megapixelcamera, 3,5 millimeter jack-aansluiting, muziekspeler en FM-radio. Ook een instant-messaging service is standaard op de B3210 aanwezig. Het toestel zal in vele kleuren beschikbaar komen voor een lage prijs. Wanneer de officiële aankondiging is, is niet bekend, maar het zou goed kunnen dat die morgen plaatsvindt.

Samsung B3210 IFA

 

Samsung B3210 IFA

 

Samsung B3210 IFA

 

Samsung B3210 IFA

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters