Samsung lanceert Bluetooth-headset voor de Corby

De Samsung Corby, toepasselijk beschreven met de slogan Colour Your Life, heeft een eigen headset gekregen die prima binnen die slogan past. De nieuwe Bluetooth-headset komt in dezelfde kleuren als de Corby en heeft een even jeugdig karakter.

Met de komst van de Samsung Corby kwam Samsung voor het eerst met een telefoon die, uitgerust met jeugdige kleuren en vrolijke vormen, geheel op de jongere mensen op deze aarde gericht is. Hiermee houdt het echter niet op, Samsung heeft nu namelijk ook een bijpassende headset gelanceerd. De nieuwe WEP490 is geheel in stijl met de Corby en zal ook in dezelfde kleuren komen: roze, oranje, geel en wit. Daarbij voegt Samsung nog zwart toe voor de mensen die niet met een opvallend apparaat aan hun oor willen rondlopen.

De functies van de WEP490 zijn redelijk, het toestel heeft bijvoorbeeld echodemping en het reduceert het omgevingsgeluid. Daarnaast past de WEP490 zijn volume automatisch aan en heeft hij een led-indicatortje. Het apparaatje zal zo’n 6 uur kunnen bellen op één lading en standby staan moet het ongeveer 10 uur doen zonder opgeladen te worden. De headset zal zo’n 30 euro gaan kosten en moet over niet al te lange tijd op de markt liggen.

Samsung WEP490 Corby headset 
KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters