Samsung lanceert de Galaxy en Pixon12 officieel voor Nederland

Samsung heeft gisteren bij een persevenement in Woerden de Samsung M8910 Pixon12 en de Samsung i7500 Galaxy officieel voor Nederland gelanceerd. Beide toestellen zullen zeer binnenkort op de Nederlandse markt te vinden zijn.

Samsung Galaxy wit

Samsung heeft vandaag voor de Nederlandse pers de Samsung Galaxy en Samsung Pixon12 gelanceerd tijdens een persevenement in Woerden. Tijdens een cabrioritje kregen we de Galaxy mee om alvast even te testen. Het eerste toestel dat Samsung aan Nederland voorstelde was de Samsung i7500 Galaxy, een toestel dat eerder al wereldwijd uitgebracht was. Deze eerste Android-telefoon van Samsung zal uitgerust worden met onder andere een 5-megapixelcamera, HSDPA-verbinding, digitaal kompas en een 3,2 inch HVGA-touchscreen. Het toestel zal in Nederland in september op de markt komen voor een adviesprijs van €549. Natuurlijk zal de echte winkelprijs wat lager liggen, maar waar die precies zal liggen is nog niet bekend.

Een leuke toevoeging voor de Nederlandse i7500 Galaxy is dat de nieuwe versie van Layar, een van de augmented realitybrowsers voor Android standaard op het toestel voorgeïnstalleerd zal staan. Het toestel zal hiermee direct uit de doos kunnen browsen door middel van een overlay op de camera, waarmee de dichtstbijzijnde nuttige plaatsen zo gevonden zijn. Ook zijn er layers voor Funda, Hyves, IENS, Buienradar en iLocal aanwezig op de Galaxy, waarvan de laatste drie exclusief. Een wat minder puntje is misschien dat de Galaxy in Nederland alleen in de witte versie op de markt zal komen. Wij hebben een Galaxy meegekregen van Samsung, dus daar kunnen jullie binnenkort een review van verwachten.

Samsung M8910 Pixon12

Naast de i7500 Galaxy werd gisteren ook de Samsung Pixon12 voor Nederland gelanceerd. Deze 12-megapixelversie van de Pixon was ook al eerder wereldwijd aangekondigd, maar nu weten we ook zeker dat het toestel naar de Nederlandse markt zal komen. Dit toestel zal een adviesprijs met zich meekrijgen van 579 euro en zal nog deze maand in de Nederlandse winkels liggen. Deze M8910 Pixon12 zal ongeveer dezelfde functies als de Samsung Jét krijgen, maar dan met een 12-megapixelcamera, iets waarmee het toestel ook de eerste op de markt zal zijn. De enige reeds aangekondigde concurrent op dit moment is de Sony Ericsson Satio, maar die zal nog wat langer op zich laten wachten waardoor de Pixon12 de eerste op de markt zal zijn met een dergelijke camera. Helaas hebben we van de Pixon12 geen testmodel meegekregen, maar zodra het toestel op de markt is zullen we het aan een test onderwerpen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters