Samsung lanceert de Galaxy S II in Nederland

Samsung heeft voor de Nederlandse pers en markt de Galaxy S II gelanceerd. Het toestel is per direct verkrijgbaar bij de grotere retailers in Nederland en krijgt een adviesprijs van 599 euro mee van de fabrikant.

Geert Mol Marketing Manager Telecom Samsung

Afgelopen woensdag heeft Samsung voor de Nederlandse pers diens nieuwe vlaggenschip gelanceerd genaamd de Galaxy S II. De Galaxy S II is de opvolger van de mateloos populaire Galaxy S-smartphone die wereldwijd niet minder dan 10 miljoen keer over de toonbank is gegaan. De smartphone mag dan ook oprecht als opvolger betiteld worden, omdat de specificatie-upgrade niet de minste is in de industrie.

Zo is het toestel voorzien van een 1.2GHz dualcore-processor, naar verluidt de Orion-core van Samsung zelf. Ook de 8-megapixelcamera die tegenwoordig in 1080p video’s kan opnemen spreekt boekdelen en tot slot het Super Amoled Plus-touchscreen dat nog beter is dan dat van zijn voorganger.

Samsung is dan ook deze week begonnen met de verkoop van het toestel in Nederland en volgens Geert Mol, Marketing Manager Telecom bij Samsung, waren er al bijna 10.000 voorinschrijvingen voor het toestel en dat alleen al in Nederland.

In Korea wist Samsung aan tussenleveranciers enkele honderdduizenden stuks van de Galaxy S II-smartphones weg te zetten, eveneens al voor de lancering van het apparaat. Samsung heeft dan ook als verwachting uitgesproken dat het apparaat wereldwijd zijn voorganger qua afzet voorbij moet gaan streven.

In Nederland heeft het toestel een adviesprijs van 599 euro gekregen en in onze versie is geen NFC te vinden. Bij webshops wordt het toestel al voor rond de 500 euro aangeboden, wat de verkopen van de Galaxy S II alleen maar zal gaan aanjagen. Samsung verwacht wel enige schaarste van het toestel, aangezien de vraag vooralsnog groter is dan het aanbod.

Onze eerste ervaring met het nieuwe vlaggenschip van Samsung kun je hier lezen en binnenkort kun je een video review en een geschreven review terug vinden op All About Phones.

Samsung Galaxy S II

 

Samsung Galaxy S II

 

Samsung Galaxy S II

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters