Samsung lanceert de Galaxy S5 en Gear Fit in Nederland

Samsung heeft vandaag officieel haar nieuwe vlaggenschip gelanceerd in Nederland. De nieuwe Galaxy S5 is samen met de nieuwe Gear 2 en Gear Fit vanaf vandaag beschikbaar door het gehele land.

<figure class=”alignleft”>Samsung Galaxy S5 launch Doutze Kroes Willem Visser

Samsung heeft haar nieuwe vlaggenschip officieel losgelaten op het Nederlandse publiek. De Galaxy S5 is vanaf vandaag door heel Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699 euro. Het toestel is momenteel voor 650 euro online te vinden. Het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant zal in de kleuren blauw, wit en zwart verkrijgbaar zijn. De gouden-kleur is de komende twee weken bij provider Vodafone verkrijgbaar exclusief. Naast de nieuwe Galaxy S5 zijn ook gelijktijdig de Gear Fit en de Gear 2 vrijgegeven door de fabrikant.

De nieuwe reclamecampagne van Samsung rondom de Galaxy S5 is inmiddels van start gegaan. Binnenkort zal ook de commercial op tv te zien zijn waarbij het sportelement van het toestel centraal staat. De Galaxy S5 beschikt als eerste smartphone over een ingebouwde hartslagmeter. Daarnaast staat gezond leven en sportief door het leven centraal in het toestel dankzij een speciale app van Samsung waarmee de smartphone standaard mee geleverd wordt.

Samsung gaat waarschijnlijk opnieuw een reclamecampagne rondom de Galaxy S5 doen in samenwerking met Doutze Kroes. Kroes mocht als eerste het toestel in ontvangst nemen tijdens de Nederlandse lancering van het toestel. De vijfde generatie van de S-serie biedt een 16-megapixelcamera, en hetzelfde 1920x1080p super amoledscherm als dat in de Samsung Galaxy S4, dat alleen ietwat groter is: 5,1 inch. De achterkant is verwisselbaar en verbergt een Qualcomm Snapdragon 801 2.5 Ghz quadcore processor. Het toestel loopt op Android Kitkat 4.4.2 en is waterdicht. Onze preview van de Galaxy S5 kun je hier bekijken.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Samsung Gaalxy S5 launch Doutze Kroes 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy Note 8

Grootte vergeleken: Samsung Galaxy Note 8 naast iPhone 7 Plus, Galaxy S8 en meer! lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 onthuld: alles wat je moet weten lees verder

HTC Android Oreo

Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Volg de onthulling van de Samsung Galaxy Note 8 hier live! lees verder

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo: 15 nieuwe features die je niet mag missen lees verder

Android 8.0 Oreo

Android Oreo is er! Maar wanneer krijg je het daadwerkelijk op je toestel? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters