Samsung lanceert de Galaxy S5 en Gear Fit in Nederland

Samsung heeft vandaag officieel haar nieuwe vlaggenschip gelanceerd in Nederland. De nieuwe Galaxy S5 is samen met de nieuwe Gear 2 en Gear Fit vanaf vandaag beschikbaar door het gehele land.

<figure class=”alignleft”>Samsung Galaxy S5 launch Doutze Kroes Willem Visser

Samsung heeft haar nieuwe vlaggenschip officieel losgelaten op het Nederlandse publiek. De Galaxy S5 is vanaf vandaag door heel Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699 euro. Het toestel is momenteel voor 650 euro online te vinden. Het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant zal in de kleuren blauw, wit en zwart verkrijgbaar zijn. De gouden-kleur is de komende twee weken bij provider Vodafone verkrijgbaar exclusief. Naast de nieuwe Galaxy S5 zijn ook gelijktijdig de Gear Fit en de Gear 2 vrijgegeven door de fabrikant.

De nieuwe reclamecampagne van Samsung rondom de Galaxy S5 is inmiddels van start gegaan. Binnenkort zal ook de commercial op tv te zien zijn waarbij het sportelement van het toestel centraal staat. De Galaxy S5 beschikt als eerste smartphone over een ingebouwde hartslagmeter. Daarnaast staat gezond leven en sportief door het leven centraal in het toestel dankzij een speciale app van Samsung waarmee de smartphone standaard mee geleverd wordt.

Samsung gaat waarschijnlijk opnieuw een reclamecampagne rondom de Galaxy S5 doen in samenwerking met Doutze Kroes. Kroes mocht als eerste het toestel in ontvangst nemen tijdens de Nederlandse lancering van het toestel. De vijfde generatie van de S-serie biedt een 16-megapixelcamera, en hetzelfde 1920x1080p super amoledscherm als dat in de Samsung Galaxy S4, dat alleen ietwat groter is: 5,1 inch. De achterkant is verwisselbaar en verbergt een Qualcomm Snapdragon 801 2.5 Ghz quadcore processor. Het toestel loopt op Android Kitkat 4.4.2 en is waterdicht. Onze preview van de Galaxy S5 kun je hier bekijken.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Samsung Gaalxy S5 launch Doutze Kroes 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters