Samsung lanceert de opvolger van de TouchWiz, de TouchWiz 2

Samsung heeft in Azie de opvolger van de Samsung F480 TouchWiz gelanceerd, de TouchWiz 2. Het toestel is tot nu toe alleen bestemd voor Azië.

Deze nieuwe F550 zal jammer genoeg voorlopig niet naar Nederland komen. De Koreaanse producent heeft besloten om de opvolger van de F480 alleen in Azië uit te brengen. Officieel gaat het toestel door het leven als de Haptic 2, echter zal het toestel naar verwachting hier de naam “TouchWiz 2” meekrijgen omdat dit met de voorganger net zo was. Deze heet in Azie de Samsung Haptic terwijl hij hier door het leven gaat als de Samsung TouchWiz. De F550, of ook wel W550, zal er in twee versies komen, namelijk een 4gb versie en een 16gb versie. Beiden krijgen een 5 megapixel camera en een 3.2-Inch LCD touch screen. Verder zullen ze allemaal over UMTS en HSDPA beschikken en is haptic feedback ook weer ingebouwd.

De toestellen zullen ongeveer 550 euro gaan kosten, mits ze in Europa verkocht gaan worden. Het is dan ook nog even afwachten of Samsung ze ook voor ons continent gaat aangekondigden.

080926_sec2

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters