Samsung lanceert de P520 en de Serenata op de Miljonair Fair

TeleCom Update Magazine weet te melden dat Samsung dit jaar op de Miljonair Fair zal staan en daar twee nieuwe toestellen zal lanceren te weten de P520 Armani en de B&O Serenata.

In de zogeheten Villa Milionaria toont Samsung, samen met Oger en Le Méridien Hotel des Indes, exclusieve trends op het gebied van elektronica, mode en cuisine. Hierbij hoort natuurlijk ook de Armani Phone en al helemaal de Serenata die voor een prijs van 1400 euro over de toonbank zal gaan. Deze twee toestellen moeten binnen 3 weken in de winkels liggen, kort na de beurs. Vandaag werd ook bekendgemaakt dat de Serenata in Rusland voorzien zal worden van een Louis Vuitton leather case, echter is het nog onduidelijk of deze ook in Europa meegeleverd zal worden.

Tijdens het evenement zal Samsung ook de Diamond Edition Full HD-televisie te zien zijn. In dit model zijn door Gassan Diamonds 328 diamanten gezet. In het logo van Samsung zijn in een 18 karaats zetting 124 briljant geslepen diamanten geplaatst. Van dit model bestaan wereldwijd slechts 15 stuks.

samsung-symphone-serenat-louis-vuitton-case 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters