Samsung lanceert de P520 en de Serenata op de Miljonair Fair

TeleCom Update Magazine weet te melden dat Samsung dit jaar op de Miljonair Fair zal staan en daar twee nieuwe toestellen zal lanceren te weten de P520 Armani en de B&O Serenata.

In de zogeheten Villa Milionaria toont Samsung, samen met Oger en Le Méridien Hotel des Indes, exclusieve trends op het gebied van elektronica, mode en cuisine. Hierbij hoort natuurlijk ook de Armani Phone en al helemaal de Serenata die voor een prijs van 1400 euro over de toonbank zal gaan. Deze twee toestellen moeten binnen 3 weken in de winkels liggen, kort na de beurs. Vandaag werd ook bekendgemaakt dat de Serenata in Rusland voorzien zal worden van een Louis Vuitton leather case, echter is het nog onduidelijk of deze ook in Europa meegeleverd zal worden.

Tijdens het evenement zal Samsung ook de Diamond Edition Full HD-televisie te zien zijn. In dit model zijn door Gassan Diamonds 328 diamanten gezet. In het logo van Samsung zijn in een 18 karaats zetting 124 briljant geslepen diamanten geplaatst. Van dit model bestaan wereldwijd slechts 15 stuks.

samsung-symphone-serenat-louis-vuitton-case 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via