Samsung lanceert de S3500

De S3500 was eigenlijk al op het Mobile World Congress aangekondigd door Samsung, maar nu heeft de maker hem opnieuw gelanceerd. De low-end telefoon is stijlvol en heeft alle basisfuncties aan boord.

Samsung S3500

Samsung had haar S3500 eigenlijk op het Mobile World Congress al aangekondigd, maar omdat er op dat moment zoveel nieuws van de producent was hebben wij besloten er niet over te berichten. Nu heeft Samsung het toestel echter opnieuw gelanceerd in Rusland, voor ons dus een goed moment om jullie alsnog over deze stijlvolle low-end slider te berichten. Het toestel lekte al eerder uit, toen kwamen eigenlijk ook al alle details mee maar prijzen ontbraken nog. Omdat het toestel per direct in Rusland verkrijgbaar is, kunnen we ook een goede inschatting geven van de Nederlandse prijs op dit moment. De Samsung S3500 kost in Rusland 7500 roebel, wat neer komt op zo’n 170 euro. Omdat de prijzen in Rusland altijd wat hoger liggen dan in de rest van Europa, verwachten we dat wij de S3500 voor een prijs rond de €150 kunnen verwachten in de Nederlandse winkels, wanneer dat gaat gebeuren is nog niet bekend.

Zoals al eerder genoemd, is de Samsung S3500 een goedkope slide-telefoon, die alle functies die wenselijk zijn in dat marktsegment bezit. Zo heeft het toestel een 2-megapixelcamera en is een fm-radio aanwezig in de slider. Het toestel heeft zelfs een ingebouwde documentviewer, iets dat we niet zo vaak tegenkomen in featurephones en zeker niet in modellen die voor deze prijs over de toonbank gaan. Het scherm is ook erg netjes voor de prijs, de S3500 heeft namelijk een 2,2-inch beeldscherm met een QVGA-resolutie. Het lijkt wel of Samsung hiermee een opvolger wil maken van de erg populaire Samsung E250. Het toestel heeft net als de E250 het design meegenomen van een high-end telefoon, in dit geval de Samsung Soul en het heeft voor het prijskaartje dat eraan hangt een goede specificatielijst. Of het toestel ook zo’n groot succes gaat worden als de E250, dat is natuurlijk nog even afwachten.

Samsung S3500 open en zijkant

 

Bron: Unwired View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Gasie18 -

  Ik heb zelf een samsung s3500 roze, het is echt een goed ding.
  Nooit problemen mee gehad:)
  Staat heel afentoe vast maar dat gebeurt maar heel weinig.
  echt een aanrader!

 2. Silvia -

  Hallo,

  Ik heb deze samsung s3500 al bijna 2 jaar, het is echt een goed mobieltje, heb zelfs nog dezelfde batterij, en ik bel echt wel veel. Jammer dat ik hem deze week heb laten vallen ( van de eerste verdieping ) nu doet ie een beetje gek. Voor de rest echt een goed mobieltje een echte aanrader.

   1. Silvia -

    Hallo,

    Je hebt gelijk, ik dacht dat het 2 jaar was, ik heb me in het jaartal vergist, ik dacht dat er Mei 2008 stond maar het is 2009, maar al bij al ik vind het een goed mobieltje ben er zeer tevreden over.

 3. benoit -

  hey allemaal als je dit mobiel koopt weet dan wel hij heel veel vast loopt en de kwaliteit verminderd behoorlijk snel maar voor de rest is het een lekker mobiel om mee te werken
  groetjes benoit

 4. moniek -

  Als ik op samsung S3500 google, krijg ik 2 verschillende modellen te zien; deze, en één met een rode rand aan de onderkant. Welke is nou de echte? Ik wil namelijk deze zilveren via internet kopen, maar ben bang dat ik dalijk die andere opgestuurd krijg.
  Verder heb ik gelezen dat deze telefoon een simlock heeft. Klopt dat? Want als dat zo is, vind ik het een beetje vreemd dat die wel als los toestel wordt verkocht. En als het toch zo is, is het dan mogelijk om hem simlock vrij te maken? Want daar is nog niks over te vinden op internet. Waarschijnlijk omdat ie nog redelijk nieuw is?

  1. Dominick -

   Er zijn gewoon meerdere varianten, zowel deze als die met rode rand. Ga gewoon naar een "normale" winkel (belcompany, the phone house, t4telecom etc.), daar weet je zeker wat je krijgt. De prijs verschilt toch niet zo bij zo'n goedkoop toestel. Idem met de simlock, trouwens. Kan je zo testen daar.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters