Samsung lanceert de S5050 Allure S samen met Yfke Sturm

Samsung heeft vandaag op zijn LadyPhone-evenement samen met model Yfke Sturm de Samsung S5050 Allure S gelanceerd. Het toestel zal binnenkort in een speciaal Yfke Sturm-pakket op de markt komen, de normale versie is al een tijdje verkrijgbaar.

Op het moment is het LadyPhone-evenement van Samsung bezig in Amsterdam en Samsung is hier wederom op de proppen gekomen met een nieuwe LadyPhone: de Samsung S5050 Allure S. Dit toestel is al even verkrijgbaar bij verschillende webshops, maar zal ook in een speciaal Yfke Sturm-pakket komen. Dit pakket zal over de toonbank gaan voor een adviesprijs van €269 en hiervoor zal de gebruiker naast de telefoon zelf een shawl van Percy Irausquin en het boek Yfke’s Model Secrets krijgen. Hiernaast maakt elke consument die het Yfke Sturm-pakket van de S5050 koopt kans op een reis voor twee personen naar de New York Fashion Week.

Samsung zegt dat de keuze van Yfke bevestigt dat Samsung’s LadyPhone-lijn diep doorgedrongen is in de internationale fashionwereld. Yfke Sturm is namelijk één van de succesvolste Nederlandse modellen van dit moment en heeft dan ook gewerkt voor veel bekende internationale modetijdschriften, zoals Marie Claire, Cosmo en L’Officiel. Tevens liep Yfke op de catwalk voor verschillende grote modemerken zoals Ralph Lauren en Calvin Klein.

De Samsung Allure S zelf is een echte vrouwelijke telefoon zoals Samsung die al vaker heeft laten zien. Het toestel heeft niet alleen een vrouwelijk design, maar ook verschillende snufjes zoals de Fake Call en SOS Message-functies van Samsung. Verder is het toestel uitgerust met zaken als een 3,2-megapixelcamera, fm-radio en mp3-speler en heeft de S5050 een elegante, vrouwelijke interface. Dit moet allemaal nog beter gemaakt worden door het krasvrije amoled-display dat Samsung in de S5050 heeft gestopt.

Samsung LadyPhone logo

 

Samsung S5050 Yfke Sturm

 

Samsung S5050 Yfke Sturm pakket

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters