Samsung lanceert de Steel en Soulb

Samsung heeft vandaag twee telefoons de wereld ingegooid onder de naam Steel en Soulb. Beiden toestellen hebben erg veel weg van de Nokia 6500 series.

Samsung heeft de Steel speciaal ondergebracht bij Vodafone en zal daar voorlopig exclusief te verkrijgen zijn. De Steel heeft erg veel weg van de onlangs geïntroduceerde Soul, maar dan zonder het tweede lcd-scherm waar de navigatie toetsen zitten. Verder heeft het toestel een 3 megapixel camera en Bluetooth verbinding. Ook kun je het geheugen uitbreiden tot 8gb door middel van een micro-sd geheugenkaart. HSDPA, UMTS en EDGE zijn wederom van de partij en het toestel zal rond Juni in de winkels liggen bij Vodafone. De prijs is nog onbekend.

samsung_steel 

Ook heeft Samsung vandaag de Soulb gelanceerd. Wederom heeft hij erg veel weg van de U900 Soul, maar dan in normaal candybar formaat. Wel heeft hij de specificaties van de U900 mee gekregen zoals een UMTS en HSDPA verbinding en uitbreidbaar geheugen. De Soulb heeft van zichzelf al 1gb intern geheugen maar dit kan gewoon netjes uitgebreid worden tot 8gb. Verder moet deze versie het wel doen met een 3 megapixel camera waar zijn zus het met een 5 megapixel camera bewerkstelligt. Toestel zal ook volgende maand in de winkels moeten liggen.

Afbeelding sam2

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters