Samsung lanceert de UltraS S7350 en UltraB S7220

Samsung heeft vandaag tijdens het Mobile World Congress haar Ultra-portfolio aangevuld met twee nieuwe toestellen. De S7350 UltraS en S7220 UltraB zijn high-end-toestellen met een strak uiterlijk.

Samsung UltraS S7350

Samsung heeft de met de introductie van de oudgediende, de U600, het Ultra-verhaal leven in geblazen. Nu bijna twee jaar later is het weer hoog tijd om deze serie van een update te voorzien en dat gebeurt dan ook met de S7350 en de S7220. De S7350 wordt een high-end-toestel met een 5-megapixelcamera, gps en bluetooth. Het toestel is een slider en is slechts 12,6 milimeter dik waardoor het perfect in je zak zal passen. Daarnaast kun je op het toestel ook een 2,6-inch WQGVA-scherm terugvinden met 16 miljoen kleuren. Het toestel beschikt daarnaast over HSDPA en UMTS en ook radio beluisteren moet geen probleem vormen bij de S7350. Overigens kun je ook video’s opnemen met 30 frames per seconden en om het feest compleet te maken kan er ook nog een micro-sd-kaartje in.

De prijs van de S7350 zal rond de 350 euro gaan liggen en we kunnen het toestel al in het eerste kwartaal van dit jaar terugvinden in de winkels.

Samsung UltraB S7220

De UltraB S7220 is een uiterst plat toestel dat de verre achterneef is van de U100. Het toestel is slechts 11,8 millimeter dik waardoor je hem amper in je zak zult voelen zitten. Ook dit toestel beschikt over UMTS en HSDPA maar hier wordt ook een accelerometer aan toegevoegd. Daarnaast zit er een 2,2-inch AMOLED QVGA-scherm op met 262.000 kleuren. Het toestel is quadband en heeft ook nog de beschikking over bluetooth. De camera is precies dezelfde als die van de S7350 en heeft dus ook 5 megapixels tot zijn beschikking. Tot slot zit ook hier een radiomodule in verwerkt en een nieuw programmaatje waarmee je vrienden kunt foppen door te doen alsof je telefoon overgaat. Dat lijkt een nutteloze functie maar het programma biedt je wel hulp om uit benarde situaties weg te vluchten.

De S7220 moet rond de 450 euro gaan kosten en kan ook het eerste kwartaal teruggevonden worden in de winkels.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters