Samsung lanceert een nieuw stijlicoon genaamd Lucido – Update

Samsung heeft vandaag een nieuw toestel aangekondigd dat wederom stijl hoog in het vaandel heeft staan. De Samsung Lucido wordt een mid-range toestel met een 5-megapixelcamera erop.

Samsung Lucido

Samsung heeft vandaag volgens eigen zeggen een ‘mid-range’ toestel gelanceerd dat stijlvol is maar toch prima specificaties heeft. Het toestel heeft dan ook op het gebied van de specificaties wat meer weg van een high-end toestel, want naast de 5-megapixelcamera die erop zit, zit er ook UMTS- en HSDPA-internet bij en daarbij kan het geheugen uitgebreid worden naar 16GB door middel van een micro-SD-kaartje. De Lucido beschikt daarnaast ook over een 2.2-inch AMOLED-scherm, wat garandeert dat het scherm extra helder en scherp zal zijn. Het toestel is slechts 11,8 millimeter dik en daarnaast beschikt het ook over gps en een ledje voor de camera. Ook dit toestel zal beschikken over de custom software van Samsung om glimlachen te detecteren en dan een foto daarvan te nemen.

De Lucido zal rond april overal in de winkels moeten gaan liggen voor een prijs die rond de 400 euro zal gaan liggen. Aanstaande dinsdag is een persevent van Samsung in Amsterdam waar All About Phones ook aanwezig bij zal zijn. We hopen dat we dan de eerste foto’s kunnen maken van dit nieuwe stijlicoon voor Samsung.

Update op 14/03/2009 – 10:15

Inmiddels is duidelijk dat het hier om de S7220 gaat. Samsung heeft het toestel echter een nieuwe naam meegegeven waarmee het marketingtechnisch interessanter is geworden om te verkopen.

Samsung Lucido

 

Samsung Lucido

 

Samsung Lucido

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. michaelpb -

    400 euro!? Door de Amoled en 5 MP camera dan zeker. Er zijn inderdaad veel goedkopere telefoons die veel meer kunnen. Zeker nu de nieuwe modellen eraan komen trouwens. De huidige modellen gaan in Q2 en Q3 allemaal in de uitverkoop. Ik zou het wel weten; dat wordt een smartphone van 2008 met alles erop en eraan voor de helft van de prijs van dit ding.

  2. NieuweMobiel -

    Dit is toch gewoon de [url=https://www.allaboutphones.nl/nieuws/2186/Samsung-lanceert-de-UltraS-S7350-en-UltraB-S7220.html]Samsung S7220 Ultra b[/url]?

  3. dutchietor -

    Stijlicoon? Dat ding heeft dus echt geen stijl, maar dat zal wel aan mij liggen… De prijs is ook behoorlijk hoog, je kan betere telefoons voor dat geld krijgen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters