Samsung lanceert haar vernieuwde Beat lijn

Samsung heeft vandaag twee nieuwe toestellen gelanceerd uit haar nieuwe Beat serie. De Beat b en de Beat s zijn helemaal gericht op muziek.

Samsung heeft het van oudsher al op multimedia gegooid. Zo stond de camera en de mp3 speler bij Samsung altijd al centraal in haar toestellen. De E700 was één van de eerste toestellen met een strak uiterlijk en een VGA camera, sinds dien waren de D500, de D600 en de D900 de smaakmakers in de telecom-wereld. Echter heeft Samsung een beetje haar grip verloren op dit wereldje door de concurrentie en sinds dien spreekt het niet meer het muziek publiek aan, terwijl Nokia dat juist wel doet haar N-Series. Daar wil Samsung nu verandering in brengen door toestellen te lanceren in een nieuwe lijn, de Beat serie. De Beatb en de Beats zijn helemaal gericht op muziek en eigenlijk niets anders. Zo zit er in beide toestellen een 2 megapixel camera, EDGE ondersteuning en een 2 inch scherm. Maar ze delen ook beiden een 3.5mm headphone jack zodat je een eigen headset erop kunt knallen.

Met deze toestellen hoopt Samsung meer muziek fans naar haar toe te trekken. Dit gecombineerd met een schappelijke prijs, zo rond de 250 euro, moet Samsung weer terug in het segment zetten. De nieuwe Beat toestellen zullen eind volgende maand in de winkels liggen.

samsung-beat-s-m3200

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters