Samsung lanceert speciale editie Galaxy Tab genaamd Luxury Edition

Samsung heeft tijdens de Miljonair Fair 2010 een speciale versie van de Galaxy Tab gelanceerd. De Galaxy Tab Luxury Edition wordt geleverd met een leren hoesje en een bluetooth headset om mee te kunnen bellen.

Samsung Galaxy Tab Luxury Edition

Tijdens de jaarlijkse opening van de Miljonair Fair wist Samsung wederom een nieuwe versie van haar tablet aan te kondigen. De producent had eerder al aangegeven dat het de Galaxy Tab een exclusief tintje mee zou gaan geven en niets bleek minder waar. Speciaal voor de gelegenheid had Samsung een speciale Galaxy Tab uit Engeland laten overvliegen die ingelegd was met Swarovski kristallen. De waarde van deze tablet kwam uit op ongeveer 3500 euro terwijl een normale Galaxy Tab 750 euro kost.

De fabrikant wist ook het gewone publiek te verblijden met een nieuwe editie van de Galaxy Tab. Samsung zal in de maand december en januari de Luxury Edition van de Galaxy Tab gaan leveren die evenveel zal gaan kosten als de normale versie. De luxe versie zal daarnaast een bluetooth headset standaard mee gaan krijgen en een leren berschermhoes. De speciale versie zal slechts bij een paar ketens beschikbaar zijn volgens Samsung en moet 749 euro gaan kosten.

Tot slot wist Samsung ook aan te kondigen dat het samen met het modelabel SuperTrash de ladyphones nieuw leven in zal gaan blazen volgend jaar. De fabrikant verwacht begin 2011 meer informatie hierover te kunnen geven.

Menno van der Berg en Winston Samsung

 

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters