Samsung lanceert twee low-end toestellen

Samsung kondigde vandaag twee low-end toestellen aan, speciaal voor de consument die alleen wil bellen en sms’en. De twee toestellen zijn erg basic en zullen dan ook weinig gaan kosten.

Samsung zal binnenkort twee low-end toestellen in de winkels brengen. Deze toestellen zijn beide erg simpel, perfect voor de weinig eisende consument, dus. Het eerste toestel, de Samsung E1110, is de eenvoudigste van de twee. Het toestel biedt naast bluetooth en ondersteuning voor mp3 beltonen, niet zo veel speciale functies. Bellen en sms’en kan er natuurlijk wel mee en ook heeft het toestel GPRS ondersteuning, zodat de gebruiker van dit toestel ook even snel iets op internet na kan kijken, mocht dit nodig zijn. Helaas ondersteund het toestel maar twee van de vier GSM netwerken, waardoor gebruik in landen als Amerika niet mogelijk is. Het toestel zal dit jaar nog in de winkels belanden, voor een erg lage prijs.

samsung e1110 

Het tweede toestel dat Samsung vandaag aankondigde, de Samsung E2510, is iets uitgebreider. Dit toestel biedt naast de standaard functies die de Samsung E1110 ook voor haar gebruikers in petto heeft, ook nog een VGA camera en een mp3 speler. Het geheugen van het toestel is ook uit te breiden met Micro-SD geheugenkaartjes, waardoor het toestel in principe dienst kan doen als een volwaardige mp3 speler. Dit toestel ondersteund gelukkig wel alle vier de GSM banden, waardoor het dus ook in Amerika te gebruiken is, in tegenstelling tot de E1110. Net als haar kleine broertje zal ook dit toestel nog dit jaar in de schappen liggen, voor minder dan €100.

samsung e2510 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters